Αρχική » Ρούχα για αλλοδαπούς από την Αγία Μαρίνα

Ρούχα για αλλοδαπούς από την Αγία Μαρίνα

από christina

 

Eίκοσι δύο κλινοσκεπάσματα, 67 ζευγάρια υποδήματα και 1901 ενδύματα, παρέλαβε σε 62 δέματα, κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας, από τον ιερό ναό Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

Η ανθρωπιστική βοήθεια, προορίζεται για το προαναχωρησιακό κέντρο αλλοδαπών Αμυγδαλέζας, και τους εκεί ενδιαιτώμενους. 

Το υλικό παραδόθηκε το Σάββατο 23  Μαΐου 2020, από το κατάστημα διάθεσης ρούχων της εκκλησιαστικής κοινότητας, που λειτουργεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του “πνευματικού κέντρου αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Ξυνός”. 

Μετά από συνεννόηση του προέδρου του εκκλησιαστικού συμβουλίου του ναού Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου, με τον Μάριο Τσιντέα, υπάλληλο του διεθνούς οργανισμού μετανάστευσης, προετοιμάστηκε από τις εθελόντριες υπεύθυνες του καταστήματος Βασιλική Φαλίδα και Σοφία Κολοβού το υλικό που παραδόθηκε. 

Ο Μάριος Τσιντέας από ίδια πρωτοβουλία έχει έρθει σε επαφή με την κοινότητα και αναλαμβάνει την επικοινωνία με Αστυνομικά τμήματα πού υπάρχουν κρατούμενοι αλλοδαποί ώστε να εξυπηρετηθεί η ανάγκη ένδυσής τους.

Αυτή τη φορά η δράση έγινε κατόπιν συνεννοήσεως με τον υπεύθυνο στο προαναχωρησιακό κέντρο υπαστυνόμο Α’ Ασημάκη Σολωμό.

Στην παράδοση συμμετείχαν με προεξάρχοντα τον Αρχιμανδρίτη Ευσέβιο Μεάντζια, οι δύο αστυνομικοί που προσήλθαν με υπηρεσιακό όχημα  μεταφοράς υλικού, ο Μάριος Τσιντέας και οι εθελοντές, Βασιλική Φαλίδα, Ελένη Αλεξοπούλου, Ιωάννης Γαυγιωτκης, Γεώργιος Βάρσος και Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ