Τη συναυλία της χορωδίας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής παρακολούθησε ο Προέδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος και ο Αρχιεπισκόπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμος στις 18 Δεκεμβρίου 2015.

Η συναυλία διοργανώθηκε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης είκοσι ετών από την ίδρυση της χορωδίας.

Η Ιστορική χορωδία σε διδασκαλία και διεύθυνση του δικηγόρου και καθηγητή Μουσικής Δημήτρη Καρούζου ερμήνευσε τραγούδια από την διαδρομή της, με συνοδεία της Ορχήστρας Μουσικών χρωμάτων, που την συναποτελούν κορυφαίοι σολίστ και δεξιοτέχνες.

Από το έτος 1994, ένας μικρός πυρήνας δικηγόρων, με ψυχή έναν άνθρωπο με στέρεη και βαθιά Μουσική Παιδεία, τον Δημήτρη Καρούζο, έκανε την εμφάνισή του δειλά-δειλά με μία φωνή μέσα στο Δικηγορικό Σύλλογο, διαφορετική από νόμους, διατάξεις, δικαστήρια και υποθέσεις, την φωνή του τραγουδιού.

Σιγά-σιγά ο πυρήνας μεγάλωσε και σχηματίστηκε η Βυζαντινή Χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, τη Διδασκαλία και Διεύθυνση της οποίας είχε και συνεχίζει να έχει μέχρι σήμερα ακούραστα ο κ. Καρούζος, πλην όμως στη πορεία της συμπεριέλαβε στο ρεπερτόριό της εκτός από Βυζαντινούς ύμνους και αυθεντική Ελληνική μουσική σε ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής της όπως: παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια και τραγούδια της έντεχνης ελληνικής μουσικής δημιουργίας γνωστών και καταξιωμένων Ελλήνων συνθετών (όπως Χατζηδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκο, Λοΐζο, κ.ά.), έχοντας μετεξελιχθεί στη πορεία της, σε Χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, γνωστή πλέον από την παρουσία της σ' αυτούς που αγαπούν την καλή ελληνική μουσική.