Αγνωστοι δράστες  έκλεψαν από τον ιστορικό ναό  του Αγίου Αντωνίου στην περιοχή Κοκκινόγη της Ελασσόνας κειμήλια και λειψανοθήκες.

Οι άγνωστοι δράστες έκλεψαν δύο Ευαγγέλια που βρίσκονταν φυλαγμένα σε ντουλάπια, καθώς και δύο λειψανοθήκες Αγίων από το ιερό του ναού. Την κλοπή, που έγινε στο διάστημα από το απόγευμα της Τρίτης ως το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης κατήγγειλε ο εφημέριος του ναού στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, οι άνδρες του οποίου διενεργούν έρευνες για να εντοπίσουν τους εισβολείς.

Ο ιστορικός ναός του Αγίου Αντωνίου ή «Δεμεράδων» που ιδρύθηκε το 1755, βρίσκεται συχνά στο στόχαστρο κλεφτών ή αρχαιοκαπήλων. Στις 14 Μαρτίου, αστυνομικοί του τμήματος Ελασσόνας συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω «κυνηγούς» θησαυρών να σκάβουν στην αυλή αναζητώντας κρυμμένες λίρες, αρχαία νομίσματα και πολύτιμα αντικείμενα. Οι δύο κατάφεραν να διαφύγουν, ωστόσο οι υπόλοιπο πέντε ηλικίας 48 ως 68 χρόνων συνελήφθησαν, κατασχέθηκαν τα σκαπτικά εργαλεία, ένας φορητός λαμπτήρας και μια μπαλαντέζα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.