Αρχική » Κοινωνικό Φροντιστήριο της Μητρόπολης Περιστερίου

Κοινωνικό Φροντιστήριο της Μητρόπολης Περιστερίου

από christina

  
 

Μέσα σε κλίμα χαράς τελέσθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον covid-19.

Την ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε κατόπιν εντολής και ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Κλήμεντος, ο Υπεύθυνος των Κοινωνικών Φροντιστηρίων Πρωτοπρεσβύτερος Αλέξανδρος Ζαρίκος, εντός του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού «Ευαγγελιστρίας» Περιστερίου, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, πλαισιούμενος από εθελοντές Καθηγητές, γονείς και μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Μετά το πέρας του Αγιασμού ο π. Αλέξανδρος μετέφερε το ευχετήριο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου προς τους 35 εθελοντές καθηγητές, τους γονείς και τους μαθητές.

Κατά τη φετινή σχολική χρονιά το ως είρηται Κοινωνικό Φροντιστήριο (Τμήματα Α, Β και Γ Λυκείου) λόγω του ιού covid-19 φιλοξενεί 80 μαθητές και μαθήτριες, αντί του αριθμού των 120 και παραδίδουν σε αυτό, εντελώς δωρεάν, τα μαθήματα 35 εθελοντές καθηγητές όλων των απαιτούμενων ειδικοτήτων.

Ο Υπεύθυνος των Κοινωνικών Φροντιστηρίων ανεκοίνωσε την πραγματοποίηση Διαδικτυακών Σεμιναρίων Επαγγελματικού Προσανατολισμού, διατροφής, ψυχικής υγιεινής κ.α. από έγκριτους επιστήμονες καθώς και την πλήρη ετοιμότητα του εν λόγω Κοινωνικού Φροντιστηρίου να πραγματοποιηθούν τα μαθήματα όποτε και εάν χρειαστεί, όλα διαδικτυακά, όπως ομοίως έγινε πράξη και κατά την περίοδο του γενικευμένου lockdown του παρελθόντος Μαρτίου.

Μετά το πέρας της λιτής εκδήλωσης παρετέθη μικρό κέρασμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ