Αρχική » Με πυρετό και πάλι ο Αναστάσιος .Ανησυχία για την υγεία του 91χρονου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας

Με πυρετό και πάλι ο Αναστάσιος .Ανησυχία για την υγεία του 91χρονου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας

από christina

 

Σε νέες περιπέτειες μπάνει ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ.Αναστάσιος  λίγες μόλις μέρες αφότου εξήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»  όπου νοσηλεύονταν με  κορωνοϊό.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος την Τετάρτη παρουσίασε “δεκατική πυρετική κίνηση και κόπωση” .

Σήμερα το πρωί ιατρικό κλιμάκιο επισκέφτηκε τον κ. Αναστάσιο στην οικία του στο Ψυχικό προκειμένου να τον εξετάσει και να εκτιμήσει την πορεία της υγείας του Ιεράρχη, ο οποίος χρήζει ιδιαίτερης προσοχής λόγω και της προχωρημένης ηλικίας του, αφού είναι 91 ετών, αλλά και υποκείμενων προβλημάτων υγείας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου  είχε λάβει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό την περασμένη Δευτέρα μετά από 12ημερη νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας υπό την επίβλεψη της ομάδας της Καθηγήτριας, Αναστασίας Κοτανίδου.

Σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν ο Αρχιεπίσκοπος είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό στις 11 Νοεμβρίου, ενώ μετά το εξιτήριό του είχε λάβει οδηγίες από τους θεράποντες ιατρούς του να παραμείνει σε κατ΄ οίκον καραντίνα τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες και την αναγκαία θεραπευτική αγωγή.

O Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας είχε μεταφερθεί στις 11 Νοεμβρίου με ειδική κάψουλα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», αφού προηγουμένως είχε υποβληθεί σε τεστ σε ιατρικό κέντρο των Τιράνων, που έδειξε ότι είχε προσβληθεί από την Covid-19.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ