_______Τα στίφη των μεταναστών, που στην ολότητά τους είναι Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, στην πραγματικό-τητα αποτελούν κρυφούς ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! Τα σχέδια των παραγόντων της Παγκοσμιοποίησης έχουν θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο αυτό, ένα σχέδιο, που αποβλέπει στον αποχαρακτηρισμό της Ελλάδος ως κοιτίδος της Ορθοδοξίας! Θέλετε αποδείξεις; 

Ποιός οργανώνει και ποιός πληρώνει τα πλοιάρια μέ τά οποία μεταφέρονται τα πλήθη των μεταναστών; 
Ποιός επιλέγει τα πρόσωπα; 
Γιατί η Ελληνική Κυβέρνησις τους εξασφαλίζει κατοικίαν δωρεάν;
Ποιός καταβάλλει σε κάθε μετανάστη ένα μηνιαίο βοήθημα 300 ή 400 €; Κάποια ημέρα ένας μετανάστης εισέπραξε από την Τράπεζαν ως μηνιαίον επίδομα για όλη την οικογένειά το ποσόν των 1.800 € !!!! 
Γιατί στα Νοσοκομεία οι μετανάστες έχουν προτεραιό- τητα  στην παραχώρηση της νοσηλευτικής  κλίνης;

 _________Τελικά εμείς είμαστε οι «ξένοι» στον τόπο μας!!! Στα παγκά- κια ξενυχτάνε μερικοί  Έλληνες πτωχοί και άποροι αδελφοί μας! Γι' αυτούς η Ελληνική Πολιτεία ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ! Έτσι, λοιπόν, οι μετανάστες προστατεύονται από το Ελληνικό Κράτος! Ακόμη και Ναό τους κτίσαμε εκεί κάτω στο Βοτανικό!

_______Η Ελλάδα, λοιπόν, με σταθερά βήματα κατακτάται! Έπειτα από μερικά χρόνια το Μουσουλμανικό στοιχείο θα πλεονάζει και θα κυριαρχεί στην ταλαίπωρη Ελλάδας μας. Γι'αυτό άλλωστε  με την δικαιολογία του Κορωνοϊού ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ! Πλήν όμως στα Τζαμιά των Μουσουλμάνων δεν ακούσαμε να επιβάλουν τα ίδια αυστηρά μέτρα! 

_______Στην συνέχεια σας παραθέτω ένα καταληκτικό δημοσίευμα! Οι ξένες Δυνάμεις ετοιμάζουν στρατιές μεταναστών, καί μάλιστα τζιχαντιστών, δηλ. επικινδύνων, για να ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! 

_______ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ! Η ΕΛΛΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ! 

«Είπον και ελάλησα!» Εάν θέλετε, ξυπνείστε από τον λήθαργο!

+ O πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος         

 Αίγιον, 29 Δεκεμβρίου 2020