Την Πέμπτη 13 Μαΐου η εφημερίδα   Κιβωτός της Ορθοδοξίας  σας προσφέρει ένα μοναδικό βιβλίο: 

 

Προφητείες   Ορθοδόξων  Αγίων  και ασκητών

της Σοφίας Ν. Σφυρόερα 

 

Ο γνήσιος προφητισμός είναι η ακριβής προαγγελία μελλοντικών γεγονότων, η ερμηνεία του θελήματος και της βουλής του Θεού στους ανθρώπους. 

Οι προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης διείδαν με τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος την έλευση του Μεσσία, που πραγματοποιήθηκε πολύ αργότερα από την εποχή τους με την ενανθρώπηση του Θεού, και σκιαγράφησαν την πνευματική βασιλεία Του, η οποία έλαβε χώρα και αρχή με την εμφάνιση της Εκκλησίας πάνω στη Γη. 

Εντούτοις, και μετά την έλευση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, ο Θεός αποκάλυψε τα απόρρητα μυστήρια του μέλλοντος, στο μέτρο που ο Ίδιος θέλησε, σε πολλούς ευσεβείς αγίους και ασκητές και παραχώρησε να καταγραφούν μόνο όσα Εκείνος επέτρεψε, συνήθως με αλληγορικό τρόπο, ώστε να γίνονται κατανοητά από αυτούς που βρίσκονται σε νήψη, σε κοινωνία δηλαδή μαζί Του, και είναι άξιοι σωτηρίας. 

Το παρόν βιβλίο περιλαμβάνει προφητείες ορθόδοξων αγίων και ασκητών, οι οποίες επαληθεύτηκαν, αλλά κυρίως προφητείες που μπορούμε να προσεγγίσουμε μεν χωρίς όμως να είμαστε σε θέση να τις ερμηνεύσουμε ακόμη πλήρως. 

Ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνονται προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του Οσίου Νείλου του Μυροβλύτου, του Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού, του Γέροντος Γενναδίου, του Οσίου Ανατολίου του Νέου της Όπτινα και άλλων, οι οποίοι κατά παραχώρηση του Θεού μάς προετοιμάζουν για το απώτερο μέλλον του κόσμου, για μεγάλα «σημεία» και συμβάντα, που θα οδηγήσουν σε συγκλονιστικές παγκόσμιες ανακατατάξεις και τελικά  στη θεία επέμβαση και τη δημιουργία «καινής γης και καινού ουρανού».

 

Μαζί

ένα επιπλέον βιβλίο!

Mπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα αγαπημένα βιβλία

Προσευχές για κάθε περίσταση  ή 

Το  Σωτήριο Προσευχητάρι με  τους 150 Ψαλμούς του Δαυίδ,

Τόμος  Α ή Β