Αρχική » Δωρεά κινητού μαγειρείου από το ΓΕΣ στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αύρας Καλαμπάκας

Δωρεά κινητού μαγειρείου από το ΓΕΣ στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αύρας Καλαμπάκας

από kivotos

Σε δωρεά κινητού μαγειρείου στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αύρας Καλαμπάκας, προχώρησε το Παράρτημα Τρικάλων της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.

Μέλη της Ένωσης με μεγάλη χαρά και συγκίνηση παρέδωσαν την δωρεά που προέρχεται από το Γενικό Επιτελείο Στρατού που ικανοποίησε κοινό αίτημα της Ένωσης και της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων.

Το μαγειρείο, ανακατασκευάστηκε από τον Ταγματάρχη ε.α. Κωνσταντίνο Ακράτο και λειτουργεί με ξύλο και υγραέριο, ενώ ο φούρνος του επενδύθηκε με INOX και έχει πλέον τη δυνατότητα να μαγειρέψει έως και 400 μερίδες φαγητό.

Το μαγειρείο μεταφέρθηκε στο Μοναστήρι με όχημα που διέθεσε η ΣΜΥ και σύντομα θα γίνουν τα… εγκαίνια του με παρασκευή φαγητού που θα διανεμηθεί στους παρευρισκομένους στην εκδήλωση των εγκαινίων.

Η Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου, εδώ και 3 χρόνια με τις προσπάθειες του Αρχιμανδρίτη Δωρόθεου Τζεβελέκα, αρχίζει να παίρνει μορφή και έχει γίνει πλέον ένας χώρος αγάπης, λατρείας και φιλοξενίας, όπου κάθε Παρασκευή βράδυ τελείται ιερά Αγρυπνία  και κάθε Κυριακή πρωί Θεία Λειτουργία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ