Αρχική » Φιλανθρωπική συναυλία στο Διδυμότειχο

Φιλανθρωπική συναυλία στο Διδυμότειχο

από kivotos

Συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε στο Διδυμότειχο, την Κυριακή 27 Μαρτίου, με τα έσοδα να προσφέρονται για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου και ιδιαίτερα του Συσσιτίου, που λειτουργεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Διδυμοτείχου.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, που χάρηκε με τις καλλιτεχνικές αποδόσεις των συντοπιτών του, που συμμετείχαν στη συναυλία. Χαιρετίζοντας το κοινό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός  ευχαρίστησε όλους παράγοντες, τους εθελοντές, τους καλλιτέχνες και τους επισήμους που προσήλθαν μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, ο Διοικητής της XVI Μεραρχίας Στρατηγός Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδος Πασχάλης Συριτούδης, και συνεχάρη τον υπεύθυνο των κοινωνικών δομών της Μητροπόλεως στο Διδυμότειχο Αρχιμανδρίτη Κύριλλο Κολτσίδη.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος σημείωσε ότι «αυτή η συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης ήταν ένα μάθημα ανθρωπιάς σε μια εποχή που δοκιμάζεται η ανθρωπιά όλων μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ