Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς μέσω του κοινωνικού και φιλανθρωπικού της έργου, για μια ακόμη χρονιά βρέθηκε αρωγός και συμπαραστάτης σε συνανθρώπους μας οι οποίοι αγωνιούν και παλεύουν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους δυσκολίες.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ προσέφερε 5.000 «δέματα αγάπης» με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το πασχαλινό τραπέζι σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα διαβίωσης.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα μεγάλα και Σωτηριώδη γεγονότα της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τους εκατοντάδες εθελοντές και εθελόντριες που διακονούν καθημερινά στα Ενοριακά συσσίτια της Μητροπόλεώς μας και τους υπευθύνους Ιερείς που αγωνίζονται στον τομέα της φιλανθρωπίας.

Ακόμη, παραλαμβάνοντας ο Σεβασμιώτατος από τον Γενικό Διευθυντή του Ο.Σ.Φ.Π. κ.Ιωάννη Βράτζο, ο οποίος συνοδευόταν από τον διευθυντή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Κυριάκο Δουρέκα, επιταγή αξίας 10.000 €, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την συνεχή στήριξή του στο φιλανθρωπικό και όχι μόνο έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας είχε την δυνατότητα να διαπιστώσει πως δυστυχώς οι ανάγκες των συνανθρώπων μας οι οποίο δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν τα προς το ζην για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, συνεχώς αυξάνονται, τονίζοντας με έμφαση ότι κανείς δεν είναι μόνος και διαβεβαίωσε πως η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς θα σταθεί δίπλα σε όποιον χρειαστεί την βοήθειά της.