"Οι θησαυροί του Αγίου Όρους". Η μεγάλη εκδοτική προσφορά συνεχίζεται στην "Κιβωτό της Ορθοδοξίας"!

Συγκεκριμένα στον 3ο τόμο που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 4 Αυγούστου περιλαμβάνονται τα αριστουργήματα που φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Ιβήρων και στην Ιερά Μονή Παντελεήμονος.

Τα πιο πολύτιμα αριστουργήματα της Βυζαντινής εκκλησιαστικής Τέχνης, που βρίσκονται καλά φυλαγμένα στις βιβλιοθήκες των μονών του Αγίου Όρους, αποκαλύπτονται σε όλους τους πιστούς μέσα από της σελίδες της νέας μεγάλης εκδοτικής προσφοράς που ξεκίνησε από την Πέμπτη 7 Ιουλίου με την εφημερίδα "Κιβωτός της Ορθοδοξίας".

Οι έγχρωμες μικρογραφίες των βυζαντινών εκκλησιαστικών χειρόγραφων και κειμηλίων, που αποτελούν απαράμιλλα δείγματα της βυζαντινής ελληνορθόδοξης παράδοσης αλλά και τα σπάνια εικονίσματα του Ιησού Χριστού, της Θεοτόκου και των μεγάλων Αγίων της Ορθοδοξίας, που ποτέ πριν δεν ήταν προσβάσιμα στο ευρύ κοινό, παρουσιάζονται ταξινομημένα ανά μονή και περιγράφονται αναλυτικά σε 8 υπερπολυτελή έγχρωμα λευκώματα, με σκοπό να τα γνωρίσουν από κοντά όλοι οι χριστιανοί! Σε κάθε τόμο συμπεριλαμβάνεται η ιστορική αναδρομή κάθε μονής. 
Η υψηλή καλλιτεχνική ποιότητα των μικρογραφιών σε συνδυασμό με την μοναδικής αισθητικής παρουσίαση τους, που είναι αποτέλεσμα της επίπονης και εμπεριστατωμένης επιστημονικής επεξεργασίας του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών, ανάγουν την έκδοση αυτή σε ένα εκκλησιαστικό έργο τέχνης, συλλεκτικής αξίας και ανεκτίμητο θησαυρό για κάθε ελληνικό σπίτι!

4.000 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
8 ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΟΙ ΤΟΜΟΙ
Συγγραφή- επιμέλεια: Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών