Αρχική » Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης τιμά το Λιμενικό Σώμα

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης τιμά το Λιμενικό Σώμα

από kivotos

Τριήμερη επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποιούν μέχρι την Τετάρτη 31 Αυγούστου, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτης Ράπτης, οι οποίοι συνοδεύονται από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Γιάννη Θεοτοκά και τον Α’ Υπαρχηγό ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αντιναύαρχος ΛΣ Θεόδωρο Κλιάρη.

Αφορμή για την επίσκεψη αυτή είναι η τιμητική εκδήλωση που διοργανώνει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, για την προσφορά του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, στο πλαίσιο σχετικών εκδηλώσεων που θα γίνουν στο Ηράκλειο.

Στο Ηράκλειο, η πολιτική και στρατιωιτκή ηγεσία του Υπουργείου και του Σώματος θα έχει σειρά συναντήσεων με τον Κεντρικό Λιμενάρχη και Διοικητή της 7ης ΠΕΔΙΛΣ, Αντιπλοίαρχο ΛΣ Δημήτρη Σαϊτάκη, με τους Λιμενάρχες των Λιμενικών Αρχών της Περιφερείας Κρήτης, με εκπροσώπους των Ενώσεων Προσωπικού ΛΣ Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου κ. Απόλλωνα Φιλίππη, και με το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό. Ο Υπουργός θα συναντηθεί επίσης με τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Γιάννη Μιχελογιαννάκη, Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκο Ηγουμενίδη, καθώς και με στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της παραμονής των υπουργού και αρχηγού στην Κρήτη, το πρόγραμμα κατ’ εθιμική παράδοση περιλαμβάνει και επίσκεψη στη Γαύδο του νεότευκτου σκάφους του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ «ΠΑΘ-090», το οποίο έχει λάβει τον όνομα «Νήσος Γαύδος». Την αποστολή θα υποδεχθεί στο νησί η Δήμαρχος Γαύδου κα. Ευαγγελία Καλλινίκου.

Λ.Σ.Μ.


Πηγή: www.parapolitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ