Αρχική » “Κιβωτός της Ορθοδοξίας”: Κυκλοφορεί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου με μεγάλες προσφορές

“Κιβωτός της Ορθοδοξίας”: Κυκλοφορεί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου με μεγάλες προσφορές

από kivotos

ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟ
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ
Σε 2 σχέδια

 


Μη χάσετε τον ευλογημένο με τις ευχές των μοναχών σταυρό, που θα βρείτε αποκλειστικά και μόνο στην Κιβωτό της Ορθοδοξίας, για να σας προστατεύει σε κάθε στιγμή της ζωής. Ο πολύτιμος αυτός σταυρός, θα κυκλοφορήσει αυτή την Πέμπτη σε 2 σχέδια για να επιλέξετε. 

 

MAZI O ΝΕΟΣ ΤΟΜΟΣ της σειράς “Οι Θησαυροί του Αγίου Όρους” από την Εκδοτική Αθηνών

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ από τον 9ο έως τον 19ο αιώνα

 

ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΠΟΥ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.

Στον 6ο τόμο που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου περιλαμβάνονται τα αριστουργήματα που φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Καρακάλλου, την Ιερά Μονή Αγίου Παύλου και την Ιερά Μονή Φιλοθέου.

Οι έγχρωμες μικρογραφίες των βυζαντινών εκκλησιαστικών χειρόγραφων και κειμηλίων, που αποτελούν απαράμιλλα δείγματα της βυζαντινής ελληνορθόδοξης παράδοσης αλλά και τα σπάνια εικονίσματα του Ιησού Χριστού, της Θεοτόκου και των μεγάλων Αγίων της Ορθοδοξίας, που ποτέ πριν δεν ήταν προσβάσιμα στο ευρύ κοινό, παρουσιάζονται ταξινομημένα ανά μονή.
Η υψηλή καλλιτεχνική ποιότητα των μικρογραφιών σε συνδυασμό με την μοναδικής αισθητικής παρουσίαση τους, που είναι αποτέλεσμα της επίπονης και εμπεριστατωμένης επιστημονικής επεξεργασίας του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών, ανάγουν την έκδοση αυτή σε ένα εκκλησιαστικό έργο τέχνης, συλλεκτικής αξίας και ανεκτίμητο θησαυρό για κάθε ελληνικό σπίτι!

Συγγραφή- επιμέλεια: Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών 

 

ΕΠΙΣΗΣ

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

 

Αποκτήστε μια από τις δύο πολύτιμες εκδόσεις που δεν πρέπει να λείπουν από καμιά χριστιανική βιβλιοθήκη!

«Είμαι ο Χριστόδουλός σας»: Το βιβλίο του συγγραφέα και επικοινωνιολόγου Σωτήρη Τζούμα για τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο που υπήρξε ένας ξεχωριστός εκκλησιαστικός άνδρας, ένας μεγάλος και ειλικρινής Έλληνας.
ή
«Με ρωτούν οι γονείς.. και απαντώ»: Το βιβλίο που έγραψε ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος για να γίνει οδηγός ζωής και βοηθός όλων των γονιών. Η παιδική και εφηβική ηλικία, ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το χάσμα των γενεών πολλές φορές στέκονται εμπόδιο στη συνεννόηση των γονιών με τα παιδιά τους. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ