Αρχική » Κιβωτός της Ορθοδοξίας: Κυκλοφορεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου με μεγάλες προσφορές

Κιβωτός της Ορθοδοξίας: Κυκλοφορεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου με μεγάλες προσφορές

από kivotos

Μη χάσετε αυτή την Πέμπτη της “Κιβωτό της Ορθοδοξίας”. Σε αυτό το φύλλο 3 μεγάλες προσφορές:

 

Α. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ

Μη χάσετε το ευλογημένο με τις ευχές των μοναχών κομποσκοίνι που θα βρείτε αποκλειστικά και μόνο στην Κιβωτό της Ορθοδοξίας! Το πολύτιμο αυτό κομποσκοίνι θα σας προστατεύει σε κάθε στιγμή της ζωής σας και θα σας βοηθήσει στην αυτοσυγκέντρωση κατά την διάρκεια της προσευχής.

 

Β. ΔΥΟ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ – ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ


Αποκτήστε δύο πολύτιμες εικόνες των μεγάλων αγίων της Εκκλησίας, πλαστικοποιημένες και αδιάβροχες, για να τις έχετε πάντα μαζί σας, φυλαχτό! Περιλαμβάνουν το απολυτίκιο και το κοντάκιο

 

Γ. Ο ΝΕΟΣ ΤΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ “ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ” από την Εκδοτική Αθηνών
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ από τον 9ο έως τον 19ο αιώνα

Στον 7ο τόμο που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου περιλαμβάνονται τα αριστουργήματα που φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου και την Ιερά Μονή Ζωγράφου.

Οι έγχρωμες μικρογραφίες των βυζαντινών εκκλησιαστικών χειρόγραφων και κειμηλίων, που αποτελούν απαράμιλλα δείγματα της βυζαντινής ελληνορθόδοξης παράδοσης αλλά και τα σπάνια εικονίσματα του Ιησού Χριστού, της Θεοτόκου και των μεγάλων Αγίων της Ορθοδοξίας, που ποτέ πριν δεν ήταν προσβάσιμα στο ευρύ κοινό, παρουσιάζονται ταξινομημένα ανά μονή.
Η υψηλή καλλιτεχνική ποιότητα των μικρογραφιών σε συνδυασμό με την μοναδικής αισθητικής παρουσίαση τους, που είναι αποτέλεσμα της επίπονης και εμπεριστατωμένης επιστημονικής επεξεργασίας του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών, ανάγουν την έκδοση αυτή σε ένα εκκλησιαστικό έργο τέχνης, συλλεκτικής αξίας και ανεκτίμητο θησαυρό για κάθε ελληνικό σπίτι!
Συγγραφή- επιμέλεια: Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ