Συνεχίζεται η εκστρατεία ανθρωπιστικής βοήθειας από τον  Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών λίγες ημέρες  εν όψει Χριστουγέννων σε ακριτικές περιοχές της  Ελλάδας προσφέροντας ανακούφιση σε εκατοντάδες οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

816 δέματα αγάπης με τρόφιμα παρέδωσε αυτή τη φορά κλιμάκιο του Οργανισμού με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Δήμτσα  σε 592 οικογένειες στη Κω, στη Λήμνο και στη Λέσβο.

Συγκεκριμένα οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση στηρίζει προσφέροντας ανακούφιση η «Αποστολή»

  • 150 οικογένειες  στη Κω
  • 208 οικογένειες  στη Λήμνο
  • 180 οικογένειες στη Καλλονή Λέσβου
  • 54 οικογένειες στη Μυτιλήνη

 Περισσότερα από 1200 μέλη οικογενειών συμπεριλαμβάνει η παροχή αυτής της βοήθειας από την «Αποστολή» δίνοντας μία ανάσα στο καθημερινό αγώνα επιβίωσης της ελληνικής οικογένειας.

Ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού  Κωνσταντίνος  Δήμτσας υπογράμμισε ότι: «Η «Αποστολή» συνεχίζει να στέκεται δίπλα σε όποιον μας χρειάζεται, τα λόγια περισσεύουν και προτεραιότητα έχουν οι πράξεις. Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς το πρόβλημα αυτών των οικογενειών αν δεν το δει με τα μάτια του. Έρχονται Άγιες Ημέρες και είναι πολλές οι οικογένειες που στερούνται τα πλέον απαραίτητα. Εμείς βρισκόμαστε εδώ για να συμπληρώσουμε την ανάγκη τους, να τους ανακουφίσουμε και να τους μεταφέρουμε το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου μας, ότι δεν θα είναι μόνοι τους, θα είμαστε μαζί σε κάθε δυσκολία».