Η εφημερίδα για την Ορθοδοξία, την Εκκλησία και τη δύναμη της πίστης! Το νέο φύλλο της "Κιβωτού της Ορθοδοξίας" κυκλοφορεί από την Πέμπτη 20 Ιουλίου στα περίπτερα όλης της χώρας με την ειδική έκδοση - αφιέρωμα ‘Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ’ και μια μεγάλη προσφορά!

Α. ΜΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
Επιλέξτε μια από τις συλλεκτικές εκδόσεις που δεν πρέπει να λείπουν από καμιά χριστιανική βιβλιοθήκη!

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ

Συγκινητικές στιγμές & άγνωστες πτυχές από την μαρτυρική ζωή του Ιησού μέχρι τη σταύρωσή του!

Όταν μιλάμε για τα Πάθη του Ιησού, ο νους μας πάει στον Σταυρό Του. Όμως ο Ιησούς δεν πόνεσε μόνο στις τελευταίες ημέρες της επιγείου ζωής Του, αλλά όλη η 33χορνη ζωή Του ήταν ένας σταυρός ιδιαίτερα τα τελευταία τρία χρόνια, που κήρυττε το Ευαγγέλιο της Βασιλείας του Θεού. Βαριές συκοφαντίες, συνεχείς διώξεις και συνεχείς απόπειρες δολοφονίας του ήταν, στα τρία αυτά χρόνια, ο καθημερινός Του σταυρός! Αυτό το θέμα αναλύεται στο βιβλίο αυτό, φέρνοντας στο φως άγνωστες πτυχές από την μαρτυρική επίγεια Ζωή του Ιησού.


ή

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΗΡΩΑΣ «ΑΓΙΟΣ» ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ

Ο μοναχός που τα έβαλε με την ξενοκρατία

Ο Χριστόφορος Παναγιωτόπουλος, γνωστός ως Παπουλάκος, είναι από τα πρόσωπα εκείνα που προκάλεσαν με τη δράση τους κατά των Βαυαρών του Όθωνα. Σήμερα 156 χρόνια από τον θάνατό του ο μοναχός από τον Άρμπουνα Καλαβρύτων για πολλούς δεν είναι παρά το σύμβολο κατά της ξενοκρατίας. Οι συγχωριανοί του τα τελευταία χρόνια καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να αναδείξουν το έργο του και μάλιστα έχουν καταθέσει σχετικό αίτημα να ανακηρυχτεί Όσιος , αίτημα το οποίο παραμένει μετέωρο. Παράλληλα προσπαθούν να αναδείξουν, με πρωτεργάτη τον κ. Θανάση Νασιόπουλο, πρόεδρο της Ένωσης Αρμπουναίων, άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του, σε μια προσπάθεια αποκατάστασης του μοναχού που πολέμησαν με κάθε μέσο οι Βαυαροί.

Για τον Παπουλάκο ειδική αναφορά έχει κάνει κατά το παρελθόν και ο μακαριστός Χριστόδουλος κόντρα και σε κάποιους ιεράρχες οι οποίοι είναι αντίθετοι με την «οσιοποίησή» του.


& Μαζί,
ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ "Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ"


Τα τελευταία χρόνια, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών έχουν την ανάγκη μας. Η Εκκλησία από την πρώτη στιγμή της κρίσης βρέθηκε -και συνεχίζει να είναι – στο πλευρό όλων όσοι ζουν τον εφιάλτη της ανεργίας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης. Η «ΚτΟ» παρουσιάζει έναν πλήρη οδηγό, όπου μπορείτε να βρείτε φαγητό, στέγη και στήριξη στα προβλήματά σας, αλλά και να βοηθήσετε στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας.