Το σύνολο των Νηπιαγωγείων σε Ραφήνα και Πικέρμι θα συνδράμει με το απαραίτητο εικαστικό υλικό χειροτεχνίας και τη γραφική ύλη για το σύνολο των παιδιών που μαθητεύουν σε αυτά η μητρόπολη Μεσογαίας. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η προμήθεια και να μοιραστεί το υλικό στη συνέχεια στα νηπιαγωγεία Ραφήνας και Πικερμίου.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου «πρόκειται για μια ακόμα υψηλή χορηγία της Ιεράς Μητροπόλεως, η οποία προσφέρεται στη μαθητική κοινότητα του δήμου μας και η οποία στις σημερινές δύσκολες αλλά και ιδιαίτερες συνθήκες αποτελεί υπερπολύτιμη βοήθεια στη διαδικασία της απρόσκοπτης λειτουργίας τόσο της ίδιας της μαθητικής κοινότητας όσο και του κοινωνικού συνόλου».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συνδρομή της Ιεράς Μητροπόλεως στην αντιμετώπιση και επίλυση θεμάτων καθώς και η παροχή βοηθείας είναι διαρκής από την πρώτη στιγμή σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και εκτείνεται σε όλο το φάσμα των προκυπτουσών αναγκών.

Ο δήμαρχος κ. Μπουρνούς δήλωσε σχετικά: «Ως δήμαρχος αισθάνομαι τη βαθύτατη και ιερά υποχρέωση να αναδείξω όλο το πλαίσιο αυτής της προσφοράς, που αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες της βοήθειας προς όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που έχρηζαν στήριξης».