Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, Γέροντας Εφραίμ, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο Γρεβενών για προληπτικούς λόγους.

Το τροχαίο σημειώθηκε σε τούνελ της Εγνατίας Οδού, λίγο πριν τα Γρεβενά και με βάση τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα, που οδηγούσε ο οδηγός του γέροντα, εξετράπη της πορείας του λόγω παγετού και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

Στο Ι.Χ. αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμη δύο μοναχοί.

Όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γρεβενών για τις πρώτες βοήθειες.

Ο ένας μοναχός και ο οδηγός υπέστησαν μικροτραυματισμούς, ενώ ο Γέροντας και ο ένας εκ των αδελφών έχουν ήδη αναχωρήσει από το νοσοκομείο. 

Η ανακοίνωση της Μονής Βατοπεδίου 

«Καλά στην υγεία του είναι ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου Αρχιμ. κ. Εφραίμ, οι δύο μοναχοί και ο λαϊκός οδηγός που τον συνόδευαν μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη κοντά στα Γρεβενά. Συγκεκριμένα το όχημα εξετράπη της οδού, λόγω παγωμένου δρόμου.

Mεταφέρθηκαν όλοι στο νοσοκομείο Γρεβενών, όπου μετά από εξετάσεις αποδείχτηκε ότι ο γέροντας και ένας αδελφός δεν έχουν κανένα πρόβλημα, ενώ ο άλλος αδελφός και ο λαϊκός έχουν ελαφρά τραυματιστεί. Ο Γέροντας και ο ένας εκ των αδελφών έχουν ήδη αναχωρήσει από το νοσοκομείο».