Εγκαινιάστηκε, την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, ένα ακόμη κελάρι της αγάπης, από το όποιο θα προσφέρονται τρόφιμα και ήδη ρουχισμού, σε αδελφούς μας οι όποιοι αντιμετωπίζουν ποικίλες ανάγκες. Ὁ χώρος δωρήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών, από την οικογένεια Κωνσταντίνου Χελά, για να εξυπηρετήσει τις φιλανθρωπικές της δραστηριότητες.

Πρόκειται για ὅλο το ισόγειο μις πολυκατοικίας, στο συγκρότημα κατοικιών Χελά, το οποίο γέμισε από τρόφιμα και ενδύματα από τη συγκινητική προσφορά την Πατρινών.

Ὁ Σεβασμιώτατος, μετά τον αγιασμό, μίλησε για την μεγάλη αρετή της ελεημοσύνης και την σωτήρια αξία της, ανεφέρθη στην φιλανθρωπική δραστηριότητα της Μητροπόλεως και ευχαρίστησε εκ βαθέων την οικογένεια Χελά, για την μεγάλη τους προσφορά στην τοπική Εκκλησία προς ανακούφιση το ανθρώπινου πόνου.

Επίσης, ευχαρίστησε τούς Πατέρες του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Μητροπόλεως, Παναγιώτη Ταρσινό και Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο, όπως και τούς υπεύθυνους στο κελάρι της αγάπης, π. Παναγιώτη Θωμά, π. Νικόλαο Δαραμούσκα και τον αδελφό του, διάκονο Κωνσταντίνο Δαραμούσκα.

Ακόμη, το συνεργείο από ιερείς και λαϊκούς, νέους ανθρώπους, οι όποιοι κοπίασαν τα μέγιστα για τον ευτρεπισμό το χώρου. Τέλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους ιερείς όλων την Ενοριών των Πατρών, για την συμμετοχή τους σε αυτή την προσπάθεια συλλογής τροφίμων και ρουχισμού για τούς ενδεείς αδελφούς μας.