Αρχική » Ένας Άγγελος με επισκέφτηκε και μ’ αγκάλιασε…

Ένας Άγγελος με επισκέφτηκε και μ’ αγκάλιασε…

από kivotos

Στην “Κιβωτό της Ορθοδοξίας” έχουμε γράψει για το έργο που επιτελεί το φιλανθρωπικό σωματείο “Γέροντας Παϊσιος” στη Θεσσαλονίκη με ακούραστο πρωτεργάτη τον π. Χρήστο Μήτσιο. Σήμερα ανέβασε στο site του σωματείου μια θαυμάσια είδηση για μια μικρή αθλήτρια και τις επιδόσεις της σε κάθε πεδίο της ζωής. Διαβάστε τι έγραψε ο π. Χρήστος:

“Ναι είναι αλήθεια! Yπάρχουν στιγμές που ανοίγει ο ουρανός ξεφεύγει κανένας από αυτούς τους υπέροχους Αγγέλους που ζουν εκεί κοντά στο Θεούλη, κατεβαίνουν εδώ στη γη και μπορεί κάπου να τους συναντήσεις.

Μαρία Θεοδοσιάδου μαθήτρια: Οι γιατροί λένε ότι είναι ΑΜΕΑ, δηλαδή άτομο με ειδικές ανάγκες. H πραγματικότητα όμως λέει ότι είναι ένα πλάσμα μοναδικό, σπάνιο και υπέροχο γεμάτο από πλούσια προσόντα και επιτυχίες. Άριστη μαθήτρια, μαθαίνει τη μία γλώσσα μετά την άλλη.

Στις 12 Νοεμβρίου ταξίδεψε στην πόλη Μορτάρα της Ιταλίας κάπου κοντά στο Μιλάνο. Συμμετείχε με τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος, στο “Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Ατόμων Με Σύνδρομο Down”.

H Mαρία επέστρεψε τιμώντας την Ελληνική σημαία που είχε στην πλάτη της και έχοντας κρεμασμένα στο λαιμό της 4 μετάλλια!

Διαγωνίστηκε στην κατηγορία 14-18 ετών και κέρδισε:

1 Χρυσό στη μπάλα

1 Ασημένιο στις κορίνες

1 Χάλκινο στο σχοινακι

και ήρθε 2η (ασημένιο) στο σύνολο των αθλημάτων 14-18 ετών! Τί κι αν πόναγε η πλάτη της από ένα σοβαρό πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη. Μοναδικό πάνω της είναι και το χαμόγελό της και η γλυκιά φατσούλα της. Ας κάνουμε όλοι μια δυνατή προσευχούλα γιατί σήμερα πονάει πολύ από μια 10ωρη εγχείρηση ανάταξης της πλάτης της.

Γλυκό Μαράκι μας οι ευχές, οι προσευχές και η αγάπη όλων μας είναι εκεί κοντά σου μαζί με την Παναγίτσα μας και την υπέροχη μανούλα σου. Σε περιμένουμε σύντομα κοντά μας να ξαναζήσουμε κι άλλες πολλές επιτυχίες σου”.

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ