Αρχική » Δωρεά της Ι.Μ. Σερρών και Νιγρίτης στο Γεν. Νοσοκομείο Σερρών

Δωρεά της Ι.Μ. Σερρών και Νιγρίτης στο Γεν. Νοσοκομείο Σερρών

από christina

Στην προσφορά 20 νοσοκομειακών στολών, 80 στολών μιας χρήσεως, προστατευτικών γυαλιών ασφαλείας και οξύμετρων, προχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης προς το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Τα παραπάνω νοσοκομειακά είδη προσεφέρθησαν από την Ιερά Μητρόπολη ώστε να εξυπηρετηθούν κατά το δυνατόν οι αυξημένες, λόγω της πανδημίας, ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο κ. Νικόλαος Φαρμάκης, Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, ευχαρίστησε προσωπικώς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο, γι’ αυτή την άμεση κινητοποίηση της Εκκλησίας των Σερρών.

Από την πλευρά του ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Θεολόγος, ευχήθηκε η δωρεά αυτή να βοηθήσει στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του Νοσοκομείου Σερρών επ’ ωφελεία του λαού. Επίσης διαβεβαίωσε τον κ.
Διοικητή για την ολόθερμη προσευχή του και την βαθειά του εκτίμηση για το σπουδαίο έργο που επιτελεί συνολικώς το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου Σερρών και μάλιστα κάτω από ιδιαιτέρως δύσκολες συνθήκες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και ευχήθηκε η ευλογία του Θεού να τους ενισχύει και να τους σκεπάζει στο υψηλό τους έργο.

Ευχήθηκε δε, πολλοί και κυρίως εκείνοι που έχουν την οικονομική δυνατότητα, να συνδράμουν κατά δύναμιν στην  προσπάθεια που γίνεται και στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών για την αντιμετώπιση της παρούσης δύσκολης συγκυρίας λόγω της πανδημίας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ