Αρχική » Δωρεά εξοπλισμού από τον Σύρου

Δωρεά εξοπλισμού από τον Σύρου

από christina

Οπως ανακοινώθηκε ο μητροπολίτης Σύρου  κ. Δωρόθεος Β΄, προσωπικά, και η Ιερά Μητρόπολη ανταποκρινόμενοι στις δύσκολες περιστάσεις, που αντιμετωπίζει η χώρα μας, προχώρησαν στη δωρεά προς το «Βαρδάκειο & Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου» ιατρικού εξοπλισμού και αναλώσιμου νοσηλευτικού υλικού.

Ἠδη, ἔφθασαν στη Σύρο και παρεδόθησαν σήμερα στη Διοίκηση του Νοσοκομείου 6 σετ επιτοίχιας αναρρόφησης, για τον εξοπλισμό της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας, και αναμένεται η αποστολή από τις Εταιρείες, στις οποίες έχουν παραγγελθεί, θερμομέτρων ηλεκτρονικής σάρωσης, οξυμέτρων και ολόσωμων προστατευτικών στολών τύπου «Tyvek” , για την ενίσχυση της ατομικής προστασίας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ευχαριστήριο

Ευχαριστήριο προς τους Μητροπολίτες Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο και Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο, απέστειλε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Κωνσταντίνος Γρηγορίου.

Ο Διοικητής, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό Προσωπικό ευχαριστεί τους Μητροπολίτες του Νομού, για την ευγενή χειρονομία της καταβολής ενός μηνιαίου μισθού τους, για την ενίσχυση της λειτουργίας του Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ