Αρχική » Hθελαν να κάψουν τη Μονή Πετράκη .Περίεργος εκρηκτικός μηχανισμός .Σε εξέλιξη έρευνες της Αστυνομίας

Hθελαν να κάψουν τη Μονή Πετράκη .Περίεργος εκρηκτικός μηχανισμός .Σε εξέλιξη έρευνες της Αστυνομίας

από christina

 

Ένα πρωτοφανές περιστατικό  σημειώθηκε χθες .στη Μονή Πετράκη .Αγνωστοι  κατάφεραν να φτάσουν ως την είσοδο της μονής  και να αφήσουν εκεί  και άφησαν βαλίτσες και τσάντες  και μια φιάλη υγραερίου .Εχει 

Στη σύνοδο , έχει προκληθεί αναταραχή καθώς δεν μπορούν να εξηγήσουν πως κατάφεραν οι δράστες να φτάσουν ως εκεί.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στη σημείο έσπευσαν ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

Στο σημείο βρέθηκαν τρεις βαλίτσας-τσάντες, σε μία εκ των οποίων υπήρχε μεγάλη φιάλη υγραερίου στην οποία ήταν συνδεδεμένο και λάστιχο.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύει το LawandOrder.Η Αστυνομικοί  ξέφραζαν  την ανησυχία τους για τον τρόπο  που έφτασαν οι δράστες ως την πόρτα της Συνόδου  χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.Στελεχή της Εκκλησίας συνέδεαν το περιστατικό με την στάση που τήρησε η Σύνοδος όλο αυτό το διάστημα και την στήριξη που παρείχε στην κυβέρνηση.Η στάση της είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από ακραίους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η φιάλη βρέθηκε στην  κεντρική είσοδο και φάινεται να την μετέφεραν εκεί τη  νύχτα .Ο κηπουρός ήταν αυτός που είδε πρώτος τους σάκκους και τη φιάλη.Οι Αστυνομικοιί πήραν αποτυπώματα αλλά και κατάθεση του κηπουρού καιεξετάζουν κάθε ενδεχόμενο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ