Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας από το Σάββατο 9 Μαΐου εγκαινιάζει μία νέα δράση του Γραφείου Νεότητος, τη διαδικτυακή κατήχηση, υπό τον τίτλο «ΣυνΚατeχηση». Η «ΣυνΚατeχηση» είναι ένα πρόγραμμα δύο εβδομαδιαίων διαδικτυακών εκπομπών που σκοπό έχουν να υποκαταστήσουν τα μαθήματα των κατηχητικών συνάξεων που δεν μπορούν πλέον να λειτουργήσουν στους ενοριακούς χώρους εξαιτίας των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία του κορωνοΐου.

Κάθε Σάββατο στις 11.30 π.μ. θα μεταδίδεται η εκπομπή «ΣυνΚατeχηση για παιδιά» που θα απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού. Επίσης Κάθε Σάββατο στις 7.30 μ.μ. θα μεταδίδεται η εκπομπή «ΣυνΚατeχηση» που θα απευθύνεται στα μέλη των κατηχητικών συνάξεων του ανώτερου κατηχητικού και των κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής.

Το Σάββατο 9 Μαΐου στις 7.30 μ.μ. θα μεταδοθεί η πρώτη εισαγωγική εκπομπή. Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως www.imverias.gr και από την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/IeraMhtrVeriasNaoushsKampanias/. Ερωτήσεις, προτάσεις και σχόλια μπορείτε να αποστείλετε στο email του Γραφείου Νεότητος [email protected].