"Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη» ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τα supermarkets Μασούτης συνεχίζουν να προσφέρουν δέματα τροφίμων σε  ευάλωτες οικονομικά οικογένειες στην ακριτική Θράκη και στα Ιωάννινα.

2.764 συνάνθρωποί μας επωφελήθηκαν από την «Απόστολη» τον μήνα Οκτώβριο προσφέροντας ανακούφιση σε εκατοντάδες ελληνικά νοικοκυριά.

Στόχος του προγράμματος είναι να διατίθενται κάθε μήνα σε 1.040  οικογένειες  στην Αλεξανδρούπολη, στο Διδυμότειχο, στην Ορεστιάδα  στα Ιωάννινα και στη Χαλκίδα, τα τρόφιμα του μήνα . Η   επιλογή των επωφελούμενων, γίνεται από την «Αποστολή», με μοριοδότηση.

Στη Λέσβο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που φέρει το όνομα του παπα- Στρατη προσφέρθηκαν τρόφιμα για την κάλυψη των πρωτογενών αναγκών επιβίωσης 200 οικογενειών που χρειάζονται βοήθεια

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας, επικεφαλής του κλιμακίου προσφοράς αγάπης και φροντίδας στην αδύναμη οικογένεια, υπογράμμισε: «Καθημερινά γνωρίζουμε νέες οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Η κρίση, δυστυχώς, είναι εδώ! Αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι και στην επαρχία τα προβλήματα είναι έντονα και η κατάσταση το ίδιο επώδυνη. Οι αριθμοί των αιτήσεων για βοήθεια απεικονίζουν τη πραγματική διάσταση της αναμονής, της προσμονής και της προσδοκίας για ουσιαστική βοήθεια. Η ανάγκη κάλυψης πρωτογενών αναγκών επιβίωσης απόρων δεν έπαψε να υπάρχει. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος με την  «Αποστολή» καταβάλουν κάθε προσπάθεια, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, να βρίσκονται δίπλα στους Έλληνες που υποφέρουν."