Αρχική » Σπιτική λεμονάδα…

Σπιτική λεμονάδα…

από christina

Μετρώντας ήδη τρία επιτυχημένα επεισόδια, η «Λεμονάδα Σπιτική» του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, καλωσορίζει τους μικρούς και μεγάλους της τηλεθεατές στο 4ο «δροσιστικό» της επεισόδιο. Αυτή τη φορά πίνουμε τη «Λεμονάδα Σπιτική …με οικογένεια», μιας και η αξία ζωής που αναλύουμε περιστρέφεται γύρω από την οικογενειακή θαλπωρή αλλά και το αίσθημα του «ανήκειν» στη μέγιστη οικογένεια όλων μας, αυτή του Θεού και της Εκκλησίας μας. Παίρνοντας αφόρμηση από αυτό, κάνουμε την πρώτη μας ξενάγηση σε Ναό, εγκαινιάζοντας έτσι τη νέα στήλη της εκπομπής «Επίσκεψη στο σπίτι του Θεού», ενώ διαβάζουμε το παραμύθι ευγενικής χορηγίας του βιβλιοπωλείου «Λύχνος» της Μητροπόλεως μας, με τίτλο «Η μαμά γεννάει», αναφέροντας τις τρυφερές ιστορίες μιας οικογένειας όταν υποδέχεται ένα νέο μέλος.

Σταθερά στιγμιότυπα της εκπομπής παραμένουν η κατήχηση, η αγαπημένη μαγειρική, η έξυπνη εκπαιδευτική συμβουλευτική αλλά πλέον εντάσσεται και η διασκεδαστική γυμναστική που υπόσχεται να ξεσηκώσει τους μικρούς μας φίλους! Πάντα πιστή στο εκκλησιαστικό περιεχόμενο αλλά και φιλική για τους μικρούς μας φίλους που την παρακολουθούν, η «Λεμονάδα Σπιτική» αποτελεί μια από τις πιο ουσιαστικές και καλαίσθητες παιδικές διαδικτυακές εκπομπές, που αξίζει να την παρακολουθούν μικροί και μεγάλοι. Άλλωστε, το πρωτότυπο soundtrack της εκπομπής σας το φωνάζει δυνατά.. «Κι αν τύχει και διψάσεις σου ‘χω συνταγή, θα ‘χω ετοιμάσει Λεμονάδα Σπιτική!»

Παρακολουθήστε το νέο επεισόδιο μέσω του καναλιού στο Υoutube της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, αλλά και στη σελίδα του Πολυχώρου Δημιουργικής Απασχόλησης «Ο Μικρός Παράδεισος» στο Facebook. Πρεμιέρα προβολής νέου επεισοδίου, κάθε Κυριακή στις 6.00 μ.μ.

Δείτε το σχετικό βίντεο 

 

https://youtu.be/orqruafDWpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ