Το Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Η Θεολογία στον Σύγχρονο Κόσμο» (Theology in the Contemporary World) με τρεις Ειδικεύσεις:

1. «Θρησκευτικός Τουρισμός» (Religious Tourism)

2. «Θεολογία, Εκπαίδευση και Διαπολιτισμική Επικοινωνία» (Theology, Education and Intercultural Communication)

3. «Εκκλησία, Διαθρησκειακός Διάλογος και Διεθνείς Σχέσεις» (Church, Interreligious Dialogue and International Relations)

Οι αιτήσεις των υποψηφίων μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά από 2 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι και 10 Οκτωβρίου 2020 μέσω της ηλεκτρονικής ταχυδρομικής διεύθυνσης του Π.Μ.Σ.: [email protected]. Αναλυτικές οδηγίες σχετικά με την προετοιμασία και αποστολή της υποψηφιότητάς σας είναι διαθέσιμες στην Προκήρυξη και στην επίσημη ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. https://syko.theol.uoa.gr/.

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του Π.Μ.Σ. προβλέπεται καταβολή τελών φοίτησης, η οποία κρίνεται ως εξαιρετικά ανταποδοτική για τους μελλοντικούς κατόχους του Δ.Μ.Σ., καθώς θα αποκτήσουν ειδίκευση σε αντικείμενα με μεγάλη επαγγελματική ανταπόδοση.