Αρχική » Η χριστουγεννιάτικη γιορτή Νεότητας στη Μητρόπολη Πειραιώς

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή Νεότητας στη Μητρόπολη Πειραιώς

από kivotos

Με τον τίτλο «Χριστουγεννιάτικες ειδήσεις… μετά μουσικής», περισσότεροι από 350 νέοι και νέες των Κατηχητικών Σχολείων και των Νεανικών Ενοριακών Συντροφιών και Δραστηριοτήτων της Πειραϊκης Εκκλησίας, προσπάθησαν να μεταδώσουν στους παρευρισκόμενους στην χριστιουγεννιάτικη εκδήλωση τους, το πραγματικό μήνυμα των γιορτών.

Η εκδήλωση έγινε σε μία κατάμεστη από κόσμο και παιδιά αίθουσα Εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου. Υπήρξαν «απευθείας συνδέσεις» τόσο με την κεντρική αγορά του Πειραιά όσο και με το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας προκειμένου να φανεί η αγοραστική κίνηση αλλά και η έξοδος των εκδρομέων για τα Χριστούγεννα, καθώς επίσης και μία «αποκλειστική συνέντευξη» του αγαπημένου Αγίου των ημερών, του Αγίου Βασιλείου. Όλα αυτά πλαισιωμένα από παιδικές και νεανικές χορωδίες των Ενοριών και νέους που προσπάθησαν να καταδείξουν σε όλους, το γεγονός ότι τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο δέντρα, φώτα, φαγητό και διασκέδαση, αλλά κάτι ουσιαστικότερο στην καθημερινότητά μας.

Στο τέλος της Εκδήλωσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ στην σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε όλα τα παιδιά καθώς και τους υπευθύνους ιερείς και κατηχητές, οι οποίοι διακονούν στις κατά τόπους ενορίες και στην συνέχεια τιμώντας και φέτος την Ιερατική Οικογένεια, παρέδωσε σε όλους του ιερείς, τις πρεσβυτέρες και τα παιδιά από ένα συμβολικό δώρο λόγω των εορτών.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ