Αρχική » Ινδονησία: Tιμωρούν τους αρνητές της μάσκας βαζοντάς τους να σκάβουν τάφους για τα θύματα του κορωνοϊού

Ινδονησία: Tιμωρούν τους αρνητές της μάσκας βαζοντάς τους να σκάβουν τάφους για τα θύματα του κορωνοϊού

από christina

Με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο τιμωρούν τους αρνητές της μάσκας σε επαρχία της Ινδονησίας.Οπως μεταδίδει η Daily Mail, στην ανατολική Ιάβα στην Ινδονησία, όσοι αρνούνται να φορέσουν μάσκα τιμωρούνται με το σκάψιμο τάφων για τα θύματα του κορωνοϊού. Οκτώ άτομα, αρνητές της μάσκας, στην περιφέρεια Gresik, αναγκάστηκαν να σκάψουν τάφους σε δημόσιο νεκροταφείο στο χωριό Ngabetan.

Ο επικεφαλής της επαρχίας Cerme Suyono είπε στο Tribun News : «Υπάρχουν μόνο τρεις διαθέσιμοι εκσκαφείς τάφων αυτήν τη στιγμή, οπότε σκέφτηκα ότι θα μπορούσα επίσης να βάλω αυτούς τους ανθρώπους να δουλέψουν μαζί τους. Ας ελπίσουμε ότι αυτό μπορεί να αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα για περαιτέρω παραβιάσεις».
Ινδονησία: Αρνητές της μάσκας σκάβουν τάφους για θύματα του Covid-19
Ο αριθμός των περιπτώσεων Covid-19 συνεχίζει να αυξάνεται στο Cerme, ωθώντας τις αρχές του χωριού να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας. Οι κάτοικοι που αγνοούν τα νέα πρωτόκολλα υπόκεινται σε πρόστιμα ή κοινωνική εργασία ως τιμωρία από το νόμο. Η Ινδονησία σημείωσε εχθές αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων κορωνοϊού κατά 3.636, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων από τότε που ξεκίνησε η πανδημία σε 218.382.

 

 

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ