Αρχική » Νέοι αλλά και υποψήφιοι ιερείς σε κατασκήνωση της Αρχιεπισκοπής

Νέοι αλλά και υποψήφιοι ιερείς σε κατασκήνωση της Αρχιεπισκοπής

από kivotos

Η ποιμαντική φροντίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου τόσο για το ποίμνιο της Αρχιεπισκοπής όσο και για τα κληρικά και λαϊκά στελέχη της προσέφερε ένα διαφορετικό τετραήμερο στο Κέντρο Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού “Η Αγία Φιλοθέη Η Αθηναία”, που βρίσκεται στον Αυλώνα Αττικής, από την Πέμπτη 30 Ιουλίου έως και την Κυριακή 2 Αυγούστου.
Περισσότεροι από πενήντα υποψήφιοι και νέοι, πρόσφατα χειροτονηθέντες, ιερείς με ευθύνη της Πρωτοσυγκελλίας και του Εργαστηρίου Υποστήριξης Υποψηφίων Κληρικών του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Αρχιεπισκοπής πέρασαν στους φιλόξενους χώρους των κατασκηνώσεων ένα πλούσιο τετραήμερο πνευματικής οικοδομής, προσευχής, επικοινωνίας, χαράς και αδελφικού αλληλοστηριγμού.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονταν σεμινάρια Βιβλικής Θεολογίας και Ομιλητικής, βραδιά Τέχνης αφιερωμένη στον Ταρκόφσκι, όπως και συζητήσεις γύρω από θεολογικά ζητήματα με καθηγητές της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακόμη δόθηκε η δυνατότητα και για αθλητικές δραστηριότητες, κολύμπι,  αλλά και ψυχαγωγία με παραδοσιακά τραγούδια.
Να σημειωθεί ότι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος θα χαρίσει άλλη μία ιδιαίτερη τέτοια ποιμαντική ευκαιρία για τους ιερείς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, καθώς από τις 22 έως τις 28 Αυγούστου θα λειτουργήσει ειδική κατασκηνωτική περίοδος για ιερατικές οικογένειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ