Αρχική » Η τυφλή Βουλγάρα «προφήτευσε» τη μάχη του Τράμπ με τον κορωνοϊό . Τι αναφέρει δημοσίευμα της “The Sun”

Η τυφλή Βουλγάρα «προφήτευσε» τη μάχη του Τράμπ με τον κορωνοϊό . Τι αναφέρει δημοσίευμα της “The Sun”

από christina

H φημισμένη Βουλγάρα προφήτισσα Μπάμπα Βάνγκα, είχε προβλέψει τη μάχη του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ, με τον κορωνοϊο. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής «The Sun» η Βάνγκα αποτελεί μια καλτ φιγούρα μεταξύ όσων λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας, ιδίως αφότου μερικές από τις προβλέψεις της, έχουν βγει αληθινές όπως η τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους το 2001.

Η Βάνγκα, γνωστή και ως «ο Νοστράδαμος των Βαλκανίων», είχε υποστηρίξει πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα υποφέρει από «μυστηριώδη ασθένεια» που θα τον αφήσει κωφό και με όγκο στον εγκέφαλο.

Οι οπαδοί της Βουλγάρας προφήτισσας, πιστεύουν ότι προέβλεψε με ακρίβεια τη «μυστηριώδη ασθένεια» του Τραμπ.
Αν και πέθανε πριν από 23 χρόνια, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η Μπάμπα Βάνγκα, είχε παραφυσικές δυνάμεις και την ικανότητα να βλέπει το μέλλον.Σύμφωνα με την τυφλή γυναίκα, το 5079 θα είναι η χρονιά που θα τελειώσει το σύμπαν.Η Βάνγκα μεγάλωσε στα σημερινά Σκόπια και έχασε την όρασή της στη διάρκεια μιας ανεμοθύελλάς.

 

 

Λίγο πριν το θάνατό της σε ηλικία 85 ετών έκανε μια σειρά προβλέψεων για το έτος 2020. Σύμφωνα με μια από αυτές, ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα υποκύψει σε άγνωστη ασθένεια κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον.
Η ασθένεια θ’ αφήσει τον ηγέτη των ΗΠΑ χωρίς ακοή και μ’ εγκεφαλικό τραύμα.Μερικοί ισχυρίζονται ότι αυτό ήταν μια ακριβής πρόβλεψη για την προσβολή του Τράμπ από κορωνοϊό.Σύμφωνα με την εφημερίδα, ένας οπαδός του Τραμπ έγραψε στο Twitter: «Άκουσα αυτήν την πρόβλεψη σχεδόν πριν από ένα χρόνο. Τότε δεν το πίστεψα. Τώρα το κάνω». Ένας άλλος έγραψε: «Αν η Μπαμπά Βάνγκα έχει δίκαιο, θα φάω το καπέλο μου». Ένας τρίτοςπρόσθεσε: «Ο Τραμπ ήταν θετικός για τον covid-19, η πρόβλεψη της Μπάμπα Βάνγκα επαληθεύεται και πάλι».

Αυτή δεν είναι η μόνη πρόβλεψη της Βουλγάρας προφήτισσας που ισχυρίζονται οι θαυμαστές πως είναι ακριβής. Σε μια πρόβλεψη του 1989 είπε: «Φρίκη, τρόμος! Οι Αμερικανοί αδελφοί θα πέσουν μετά από επίθεση από τα χαλύβδινα πουλιά», «Οι λύκοι θα ουρλιάζουν σε έναν θάμνο, και αθώο αίμα θα αναβλύζει». Πολλοί υποστηρίζουν πως αναφερόταν στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου.
Οι οπαδοί της τυφλής γυναίκας, που πέθανε το 1996, πιστεύουν ότι προέβλεψε επίσης σωστά ορισμένα βασικά γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία, όπως το Brexit και η άνοδος του ISIS.
«Η Μπάμπα Βάνγκα προέβλεψε επίσης πως θα υπάρξει πυρηνικός πόλεμος κατά τα έτη 2010 έως 2014, αλλά αυτό προφανώς απέτυχε να επαληθευτεί» καταλήγει το βρετανικό δημοσίευμα.


Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ