Αρχική » Τέσσερα κρούσματα στηφρουρά του Πάπα αλλά αυτός παριστάνει τον Τράμπ…

Τέσσερα κρούσματα στηφρουρά του Πάπα αλλά αυτός παριστάνει τον Τράμπ…

από christina

Τέσσερα κρούσματα κοροναϊού εντοπίστηκαν στην Ελβετική φρουρά του Πάπα και για την ώρα βρίσκονται σε απομόνωση, ενώ ταυτόχρονα γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών τους, όπως ανακοινωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Βατικανού.

Και οι τέσσερις παρουσιάζουν συμπτώματα και έχουν τεθεί σε απομόνωση. Αυτή την στιγμή γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών τους, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου προσθέτοντας πως έγινε αναστολή αδειών και διακοπών, ενώ επιβλήθηκε η χρήση μάσκας σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους για όλους.

Τα τέσσερα τελευταία κρούσματα προστίθενται στα άλλα τρία κατοίκων του κρατιδίου των τελευταίων εβδομάδων, σημειώνει η ΕΡΤ. Σημειωτέον, μόλις στις 4 Οκτωβρίου έγινε η ορκωμοσία 38 νεοσυλλέκτων της Ελβετικής Φρουράς.

Ανησυχία για τον Πάπα

Την ίδια στιγμή δεν έχει μείνει ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Πάπας δεν φορά μάσκα, παρά το γεγονός ότι εντοπίστηκαν κρούσματα και ότι ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της καθολικής Μεγάλης Τετάρτης στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου παρουσιάστηκε με συμπτώματα όπως βήχας, συνάχι και να τρίβει τα μάτια του.

Αλλά και σήμερα, παρά τα κρούσματα που εντοπίστηκαν και την επιβολή της χρήσης μάσκας σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους για όλους, ο Πάπας στη συνάντηση που είχε με τον Αυστραλό καρδινάλιο George Pell, δεν φορούσε μάσκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ