Αρχική » Πάρτι στα σκαλιά των εκκλησιών

Πάρτι στα σκαλιά των εκκλησιών

από christina

To απαράδεκτο φαινόμενο κάποιοι να στήνουν πάρτι στα σκαλιά και τα προαύλια εκκλησιών αποτελεί μία ακόμη πρόκληση όσων αδιαφορούν για τις συνέπειες της πανδημίας. Η κατάσταση γίνεται χειρότερη αν λάβουμε υπόψη μας  τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες  πόλεις τις Ελλάδος  αυτά τα φαινόμενα είναι συχνά και τείνουν να γίνουν η νέα μόδα την περίοδο του κορωνοίού.

Στο πνεύμα αυτό φαίνεται να κινήθηκαν και χθες , λίγες ώρες μετά το ρεκόρ κρουσμάτων -«Βούλιαξε» η εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην οδό Ασκληπιού από κόσμο που συνέχισε να διασκεδάζει.Πρόκειται για τον να΄οπου πολλές φορές έχει βανδαλιστεί από άτομα τα οποία κινούνται στον αναρχικό χώρο.

Αναλυτικότερα, μετά τα μεσάνυχτα υπάρχουν εικόνες από υπαίθριο πάρτι στην πλατεία μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην οδό Ασκληπιού, στο κέντρο της Αθήνας. Εκατοντάδες νέων ανθρώπων βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, δίχως αποστάσεις και μάσκες, σε ένα πάρτι που μπορεί να αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο υπερμετάδοσης του φονικού ιού. Με ποτά στα χέρια και ο ένας… κολλητά στον άλλο, έμειναν για ώρες στην περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ