Αρνητικά είναι τα τεστ κορωνοϊού στα οποία υπεβλήθη το προσωπικό των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Στην ανακοινωση αναφέρεται:

«Επειδή καθημερινά πληθαίνουν οι ανακοινώσεις για την ύπαρξη κρουσμάτων σε μεγάλους χώρους εργασίας στην πόλη μας, με προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, το σύνολο των υπαλλήλων των γραφείων της Μητροπόλεως με επικεφαλής τον σεπτό μας Ποιμενάρχη, αλλά και όλοι όσοι εργάζονται και διακονούν εντός του Επισκοπείου και συγκεκριμένα στον Ραδιοφωνικό Σταθμό, στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και στα Συσσίτια «Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ», υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού από το εξειδικευμένο προσωπικό του πολυϊατρείου «ANIMUS .

Παρ’ όλα ταύτα, πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη απολύμανση σε όλους τους χώρους της Μητροπόλεως και ιδίως των Συσσιτίων, ενώ ανακοινώνουμε εκ νέου ότι στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, καθώς και στο Γραφείο Γάμων και Διαζυγίων τηρούνται απολύτως και σχολαστικά τα υγειονομικά μέτρα, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από 10.00 έως 13.00, και μόνο κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 2410.617685 και μέσω email ([email protected])».