Αρχική » Ο Αμερικής Δημήτριος καλεί τους ομογενείς να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

Ο Αμερικής Δημήτριος καλεί τους ομογενείς να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

από kivotos

Του Αποστόλη Ζουπανιώτη

 

Για μια ακόμη χρονιά ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος χαιρέτισε την εκστρατεία της ομογενειακής εφημερίδας των ΗΠΑ,  “Greek News” για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού. και απευθύνει μέσω των σελίδων της το δικό του μήνυμα προς όλους τους Ελληνοαμερικανούς να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου έχει ως εξής:

“Θα ήθελα να συγχαρώ την Greek News  για την καμπάνια με σύνθημα Διακοπές στην Ελλάδα. Το σύνθημα και η οδηγία για διακοπές στην Ελλάδα αξίζει να προσεχθούν πάρα πολύ διότι η Ελλάδα όντως προσφέρει τις καλύτερες διακοπές. Υπάρχει αλλού ωραιότερο κλίμα; Υπάρχουν ωραιότερος ουρανός και καλύτερη θάλασσα; Υπάρχει άλλος χώρος με πλούσια ιστορία και δυνατότητα συνδέσεως με το παρελθόν χιλιάδων ετών; Με τέτοιου είδους θρησκευτικά μνημεία τα οποία συνδέονται κατ’ ευθείαν με την Ορθοδοξία, αλλά και των αρχαίων προγόνων μας; Που αλλού θα βρείτε αυτά τα πράγματα; Πηγαίνετε και να είστε σίγουροι πως θα τα χαρείτε.

Θα ήθελα επίσης να ξέρετε ότι επί 40 χρόνια τώρα η Αρχιεπισκοπή μας έχει μία μόνιμη υπέροχη κατασκήνωση, το Ιονικό Χωριό, πολύ κοντά  στην Αρχαία Ολυμπία, ένα χώρο με τεράστια ιστορία και τόπο γεννήσεως των Ολυμπιακών Αγώνων. Εκεί υπάρχει θερινή κατασκήνωση για τα παιδιά των κοινοτήτων μας. Ήδη φέτος ο αριθμός όσων μπορούμε να πάρουμε έχει συμπληρωθεί και μάλιστα ελάχιστες ώρες μετά την έναρξη της λήψης των εγγραφών.

Όταν υπάρχει τέτοια διάθεση για κατασκήνωση στην Ελλάδα, γιατί όχι για διακοπές στην Ελλάδα”;


Πηγή: http://www.greeknewsonline.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ