Αρχική » Κιβωτός της Ορθοδοξίας: Κυκλοφορεί την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου με μεγάλες προσφορές

Κιβωτός της Ορθοδοξίας: Κυκλοφορεί την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου με μεγάλες προσφορές

από kivotos

Μη χάσετε το νέο φύλλο της “Κιβωτού της Ορθοδοξίας” με τις μεγάλες προσφορές:

 

ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟ: ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΦΥΛΑΧΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ
σε πολλά χρώματα, για να επιλέξετε

 
Ένα φυλαχτό, που θα βρείτε αποκλειστικά και μόνο στην Κιβωτό της Ορθοδοξίας, για το έχετε πάντα μαζί σας και να σας προστατεύει σε κάθε στιγμή της ζωής σας. Το πολύτιμο αυτό φυλαχτό κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει!  

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Οι προσευχές – οι προφητείες – τα θαύματα
 
Ένα ολοκαίνουριο βιβλίο για τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη, που δεν πρέπει να λείπει από καμιά χριστιανική βιβλιοθήκη!

Ο άγιος έλεγε: «Δεν υπάρχουν μακαριότεροι άνθρωποι από εκείνους που έπιασαν επαφή με τον Ουράνιο Σταθμό και είναι δικτυωμένοι με ευλάβεια με το Θεό. Όπως δεν υπάρχουν πιο δυστυχισμένοι από εκείνους που έκοψαν την επαφή τους με το Θεό και γυρίζουν ζαλισμένοι τον κόσμο και τα κουμπιά των σταθμών του κόσμου, για να ξεχάσουν λίγο το πολύ άγχος της εκτροχιασμένης ζωής τους.»

Συμβούλευε δε και τα εξής: «Πολύ βοηθάει, πριν από την προσευχή να διαβάσεις ένα κομμάτι από το Γεροντικό. Τότε θα θερμανθεί η καρδιά σου και θα καπακωθούν όλες οι μέριμνες και θα μπορέ¬σεις να προσευχηθείς απερίσπαστα».

Και για το νου που σκορπίζεται κατά την ώρα της προσευχής τόνιζε: «Την ώρα της προσευχής, όταν ο νους μας φεύγει σε άσχημα πράγματα ή έρχονται χωρίς να το θέλουμε, να μην χρησιμοποιούμε αντιρρητικό πόλεμο κατά του εχθρού, διότι και όλοι οι δικηγόροι εάν μαζευτούν, με ένα διαβολάκι δεν τα βγάζουν πέρα με τη συζήτηση, αλλά μόνο με μια περιφρόνηση μπορεί να τα διώξει κανείς, όπως και τους βλάσφημους λογισμούς».

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για έναν πνευματικό αγωνιστή είναι η απελπισία.

ΑΚΟΜΗ, ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ 

 
Επιλέξτε ένα από τα μοναδικά δώρα της συλλογής μας:
1.    Ευλογημένος ξύλινος σταυρός
2.    Εικόνα της Παναγίας, σε μαγνητάκι 
3.    Αρωματικό θυμίαμα Αγίου Όρους

ΑΚΟΜΗ, ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
 
Επιλέξτε ένα από τα συλλεκτικά μας βιβλία:

Τα 150 ονόματα της Παναγίας
Κάπου εκατόν πενήντα προσωνύμια της Παναγίας καταγράφουμε στις σελίδες αυτού του βιβλίου. Επίθετα που προέρχονται από θαυματουργές ιδιότητές, από τοποθεσίες όπου βρέθηκαν οι εικόνες της, από τις μονές ή τους ναούς που είναι αφιερωμένοι στη Χάρη Της. Περιλαμβάνει ακόμα στοιχεία για τις θεολογικές συγκρούσεις κατά τους πρώτους αιώνες της διάδοσης της χριστιανικής πίστης καθώς και καταγραφές της λατρείας της.

ή 

Άγιος Κυπριανός: Ο βίος, το μαρτύριο και τα σύγχρονα θαύματα του

Το όνομα του Αγίου Κυπριανού το γνωρίζουν όλοι σχεδόν οι Χριστιανοί. Γνωρίζουν ότι είχε σχέσεις με τη Μαγεία και ότι προτού γίνει Χριστιανός ήταν διάσημος μάγος. Στον βίο αυτό του αγίου θα βρει ο αναγνώστης λεπτομέρειες για τη ζωή του, την πίστη του, το μαρτύριό του και τα σύγχρονα θαύματά του. Θα βρει ακόμη ευχή του Αγίου Κυπριανού που λύνει τα μάγια, αυτήν που είχε συνθέσει ο Άγιος, αλλά και συμπληρωματικές ευχές της Εκκλησίας μας, με τις οποίες λύνονται τα μάγια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ