Αρχική » Εφημερίδα “Κιβωτός της Ορθοδοξίας”: Κυκλοφορεί την Πέμπτη 25 Μαΐου

Εφημερίδα “Κιβωτός της Ορθοδοξίας”: Κυκλοφορεί την Πέμπτη 25 Μαΐου

από kivotos

Το νέο φύλλο της εφημερίδας ¨”Κιβωτός της Ορθοδοξίας” κυκλοφορεί την Πέμπτη 25 Μαΐου και θα την βρίσκεται στα περίπτερα όλης της χώρας με 3 μεγάλες προσφορές!

 

Α. ΝΕΟ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: ΑΓΙΟΙ κατά της ΜΑΓΕΙΑΣ και των ΔΑΙΜΟΝΩΝ
ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΑΓΙΑ ΞΕΝΙΑ – ΑΓΙΟΙ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΣΤΙΝΗ – ΜΕΓΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Η ΦΑΡΜΑΚΟΛΥΤΡΙΑ – ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

 

Πολλά τα βάσανα στην εποχή μας, αλλά οι Άγιοι μας είναι πάντα αρωγοί στις δοκιμασίες μας. Πολλοί είναι οι Άγιοι που έλαβαν από τον Θεό χαρίσματα που με την προσευχή μας σπεύδουν και μας παραστέκονται στις ανάλογες περιστάσεις.
Στο βιβλίο «Οι Άγιοι κατά της Μαγείας» καταγράφονται Βίοι Αγίων οι οποίοι μας βοηθούν στην καταπολέμηση όλων των ειδών της μαγείας, στη λύση αυτών και μάχονται κατά ακάθαρτων πνευμάτων.

 

Β. ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ: ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΚΙΒΩΤΟΣ
Για τη ζωή, την ιστορία, τα κειμήλια, τους σύγχρονους ασκητές & τον προφητικό λόγο των γερόντων του Αγίου Όρους!

Άγιον Όρος: Φωτισμένοι γέροντες

* Γέροντας Ευθύμιος

* Γέροντας Γαβριήλ

* Γέροντας Φιλόθεος, ηγούμενος Μονής Καρακάλλου

 

Γ. ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΒΙΒΛΙΟ: ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ

ΤΑ 20 ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ! Ο ΒΙΟΣ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΟΥ

Από το ιπποστάσιο στην αιωνιότητα – Ο μεγάλος ξεριζωμός – Τα Άγια προσκυνήματα στην Β. Εύβοια

“…Η γυναίκα μου ήρθε στο νοσοκομείο, με βρήκε να κοιμάμαι, δεν με ξύπνησε, παρά κάθισε δίπλα στο κρεβάτι μου σε μια καρέκλα. Για λίγα δευτερόλεπτα την πήρε ο ύπνος. Βλέπει στο όνειρό της ότι στο διπλανό θάλαμο γινόταν συμβούλιο γιατρών. Ανάμεσά τους ήταν ένας άγνωστος ξένος για- τρός. Τον πλησιάζει η γυναίκα μου και του λέει:

– Γιατρέ μου, είστε ξένος; Σας βλέπω για πρώτη φορά στο νοσοκομείο. Σας παρακαλώ στο διπλανό θάλαμο έχω τον άνδρα μου πάνω από δέκα χρόνια παράλυτο. Οι γιατροί μού έχουν πει την αλήθεια, ότι χάνω το σύντροφό μου. Χάνω το στήριγμά μου. Θα πεθάνει ο σύζυγός μου. Ελάτε, γιατρέ μου, να τον δείτε, να του δώσετε κουράγιο, να μας πείτε κάτι και σεις.

– Πήγαινε, κυρία μου, περίμενε και θα δω και το σύζυγό σου.

– Ναι, γιατρέ μου, πέστε μου το όνομά σας, να σας περιμένω…

– Ιωάννης Ρώσσος.

Ξυπνάει, πετιέται από το κάθισμά της. Με βλέπει που προσπαθώ μόνος μου, στηριγμένος στους αγκώνες μου, να σηκωθώ. Βοήθησέ με, γυναίκα, της λέγω, κάποιος με κρατάει απ’ τις μασχάλες και με σηκώνει, βοήθησε και συ… Σηκώθηκα, πάτησα στο έδαφος, όταν τα κλάματα της γυναίκας μου είχαν φέρει γύρω μας γιατρούς και βοηθητικό προσωπικό. Ο υπεύθυνος γιατρός του τμήματος, ένας πιστός Χριστιανός, συγκλονίζεται από τη διήγηση της συζύγου μου και προτρέπει: “Κύριε Π. όπως είσαι, μη ζητάς να αλλάξεις τις πιζάμες σου, φύγετε, πάρτε ταξί στην είσοδο του νοσοκομείου και πηγαίνετε στο πνευματικό θεραπευτήριο, στην Εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου, που είναι στην καταπράσινη κοιλάδα του Προκοπίου της Ευβοίας, όπου και ολόκληρο το ιερό του λείψανο. Πηγαίνετε, πέστε το μεγάλο σας ευχαριστώ και γυρίστε για το εξιτήριο που αυτή τη φορά –σπάνια βέβαια– το υπογράφει όχι γιατρός αλλά ένας Άγιος”»!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ