Αρχική » Μήνυμα ενότητας από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Μήνυμα ενότητας από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

από christina

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, μετά το πέρας της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Καλαμάτα.

Ο κ. Χρυσόστομος συνέστησε ενότητα και ομοψυχία σε όλους προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα της χώρας μας, κυρίως τα εθνικά, ενώ ευχήθηκε μέχρι την Ανάσταση οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί να έχουν απελευθερωθεί και να βρίσκονται με τις οικογένειές τους.

”Η 23η Μαρτίου ήταν ένα μήνυμα προς τις ευρωπαϊκές αυλές για αλληλεγγύη μεταξύ των λαών και ενίσχυση και φαίνεται ότι το μήνυμα αυτό το αφουγκράστηκαν οι Ευρωπαίοι και στήριξαν και στηρίζουν την Ελλάδα και τον Κυπριακό Ελληνισμό απέναντι στις ανόητες επιβουλεύσεις των γειτόνων μας”, ανέφερε.

Όπως τόνισε: ”Μόνο όταν είμαστε ενωμένοι και ομόψυχοι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε τα προβλήματα και να οδηγηθούμε σε λύσεις τέτοιες που είναι επ’ωφελεία του λαού μας”.

”Εύχομαι το σημερινό μήνυμα να γίνει ακουστό και να το αφουγκραστούν οι πολιτικοί παράγοντες της χώρας, ώστε να ομονοήσουν, να αποκτήσουν σύμπνοια και ενότητα, ώστε να αντιμετωπιστούν τα τρέχοντα εθνικά θέματα, κυρίως η απελευθέρωση των 2 στρατιωτικών αξιωματικών της πατρίδας μας, για τους οποίους το μέλλον είναι ακόμα ζοφερό και οι μεθοδεύσεις της γείτονος χώρας οδηγούν σε αδιέξοδα και μακροχρόνιες συζητήσεις”. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ