Δέηση για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις στο Γενικό Λύκειο Λαγκαδά πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λήτης και Ρεντίνης κ. Ιωάννης.

Ενόψει των προαγωγικών και πανελλήνιων Εξετάσεων η έναρξη των οποίων θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες, ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση της Διευθύντριας του Γενικού Λυκείου Λαγκαδά, μετέβη το πρωί της Παρασκευής 18 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Σχολείου όπου και τέλεσε Δέηση υπέρ ευοδώσεως και ενισχύσεως των ευγενών οραματισμών όλων των νέων της επαρχίας και υπέρ της επιτυχίας αυτών.

Στην σύντομη ομιλία του προς τους μαθητές και τις μαθήτριες που μπαίνουν σε αυτό τον στίβο των εξετάσεων, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή επιτυχία για την πλήρη επίτευξη των στόχων τους, τους παρότρυνε όσο μπορούν να αποβάλλουν το άγχος από την ζωή τους μέσα από την προσευχή και να έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη και πίστη στον Θεό, ενώ καταλήγοντας, τα συμβούλεψε ''την ώρα τον εξετάσεων να μην έχουν οι μαθητές την αγωνία και την ψυχολογία του εξεταζομένου αλλά να έχουν την ψυχολογία του διδάσκοντος. Αυτό θα τους βοηθήσει να ξεφύγουν από τις ίσως περιττές λεπτομέρειες και θα τους προσδώσει ένα μεγαλύτερο συντελεστή ηρεμίας ώστε να αποδώσουν καλύτερα πάνω στο γραπτό''