Αρχική » Εντυπωσιακή η ’’Γιορτή του Παιδιού’’ της Μητρόπολης Γλυφάδας

Εντυπωσιακή η ’’Γιορτή του Παιδιού’’ της Μητρόπολης Γλυφάδας

από christina

Πάνω από 3.000 άνθρωποι κάθε ηλικίας, κυρίως όμως παιδιά, έφηβοι και νέοι, κατέκλυσαν την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 την Πλατεία Σμύρνης στο Ελληνικό, όπου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 15η ”Γιορτή του Παιδιού”, που διοργανώνει κάθε χρόνο το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας.

Για πάνω από τέσσερις συνεχόμενες ώρες παιδιά απ’ όλη την Αττική, μαζί με τους γονείς τους, απασχολήθηκαν δημιουργικά στα περίπτερα-δοκιμασίες, από τα οποία πήραν δώρα.

Περνώντας από τα υπόλοιπα περίπτερα, δροσίστηκαν με χυμούς και νερά, έφαγαν πίτσες, μαλλί της γριάς, ποπ-κορν και λουκουμάδες, ενώ ψυχαγωγήθηκαν με θεατρικές παραστάσεις, προβολές κινουμένων σχεδίων, χορευτικά από ενοριακά συγκροτήματα και ζωντανή μουσική από διάφορα μουσικά σχήματα και άλλα ερασιτεχνικά συγκροτήματα, φυσικά όλα δωρεάν, προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τον γενικό συντονισμό και την ευθύνη της οργάνωσης είχε ο γραμματέας του Γραφείου Νεότητος, π. Αντώνιος Χρήστου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος έδωσε για άλλη μία χρονιά το ”παρών” και είχε την ευκαιρία να έρθει σε άμεση επαφή με τα παιδιά, τους γονείς και τους παρευρισκόμενους, μοιράζοντας εικονίτσες αγίων και δίδοντας την ευχή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ