Αρχική » Ι.Μ. Σπάρτης: Ο γάμος και η οικογένεια στο επίκεντρο Προγράμματος

Ι.Μ. Σπάρτης: Ο γάμος και η οικογένεια στο επίκεντρο Προγράμματος

από christina

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «Κοινωνικοπρονοιακή εκκλησιαστική παρέμβαση σε προβλήματα του γάμου και της οικογένειας» υλοποίησε το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Σπάρτης και Μονεμβασίας, στο πλαίσιο της πράξης «Ανάπτυξη Ικανοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού σε Υπηρεσίες Κοινωνικής Πρόνοιας με Έμφαση στις Δομές της Εκκλησίας», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.

Η τελευταία συγκέντρωση έλαβε χώρα την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμυκλών, με εισηγητή τον διδάκτορα παιδιατρικής κ. Παρασκευά Κουτσοβίτη. 

Ο Μητροπολίτης Σπάρτης κ. Ευστάθιος κατακλείοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές, τους εισηγητές και τους συμμετέχοντες, ενώ τόνισε ότι τέτοιου είδους επιμορφώσεις ενισχύουν τον ρόλο του ιερέα, ο οποίος πολλές φορές καλείται να δώσει τις πατρικές συμβουλές του σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα πάσης φύσεως.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ