Σεμινάριο πυρασφάλειας και πυροπροστασίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 στον Iερό Nαό Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης της Μητρόπολης Γλυφάδας, με αφορμή την πρόσφατη τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές στη χώρα μας. 

''Ανακοινώνεται στους αγαπητούς Ενορίτες και σε κάθε ενδιαφερόμενο, ότι την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 στις 10:30 π.μ. μετά την Θεία Λειτουργία, στο Αρχονταρίκι του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης, θα βρίσκεται ο Αντιδήμαρχος και Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας και Πυρασφάλειας του Δήμου μας, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, ο οποίος με αφορμή την πρόσφατη τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές στην χώρα μας, θα μας μιλήσει και θα μας δώσει πρακτικές οδηγίες, γύρω από την Πυρασφάλεια και την Πυροπροστασία.

Οι συμμετέχοντες σε αυτό το σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να διακρίνουν:

α) τα είδη πυρκαγιών,

β) τον τρόπο συμπεριφορά τους,

γ) το πως μεταδίδονται,

δ) τα προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται,

ε) καθώς και τις ορθές πρακτικές κατάσβεσης.

Παρακαλούνται όλοι οι Εκκλησιαζόμενοι, να μην αφήσουν ανεκμετάλλευτη αυτή την ευκαιρία, να συμμετέχουν σε αυτό το σεμινάριο και να αξιοποιήσουν όσα απαραίτητα και ωφέλιμα ακουστούν μέσα από αυτό, από τον έμπειρο και εκλεκτό ομιλητή'', αναφέρει η ανακοίνωση του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης.