Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. ε.α, έχοντας υπηρετήσει στην ελληνική αστυνομία για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική θέλοντας να συνεχίσει το έργο του για τη δημόσια ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα στη δημόσια διοίκηση καθώς και τη δράση κατά της φτώχειας των ελλήνων πολιτών. Με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και την πρόοδο της χώρας, ο κ. Διαμαντόπουλος, θέτει υποψηφιότητα ως βουλευτής της Ελληνικής Λύσης στον Βόρειο Τομέα της Β' Αθηνών με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης,  του Κυριάκου Βελόπουλου.

Στη διάρκεια της θητείας του διακρίθηκε πολλάκις για το εθνικό του φρόνημα και το υψηλό κοινωνικό ήθος. Κατά τη διαχείριση της εθνικής κρίσης των Ιμίων, διακρίθηκε για την επιτυχημένη επιχειρησιακή συμβολή του ως Διοικητής του αστυνομικού τμήματος στο Καστελλόριζο, θέση στην οποία παρέμεινε αυτοβούλως επί τριετία. Διακρίθηκε το 2004 για την συμβολή του στην επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αγώνων από τη θέση του Διοικητή της υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών.

Ως πιστός, ήταν πάντα παρών με την ουσιαστική συνδρομή του στο φιλανθρωπικό έργο των ενοριών της Αθήνας και  έχει  τιμηθεί πολλάκις από την Εκκλησία. 

"Αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά, για το καλό των παιδιών μου και όλων των παιδιών της πατρίδας μας. Το έργο μας στην Ελληνική Βουλή θα είναι κρίσιμο και σημαντικό. Δεν θα κλείσουμε τα μάτια απέναντι στην ανεργία, στη φτωχοποίηση, στην εγκληματικότητα, στην περιθωριοποίηση των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Δίνω το παρών για να συνεισφέρω με την εμπειρία μου, τις αξίες και τις πεποιθήσεις μου, στην πρόοδο της Ελλάδας, με δικαιοσύνη και ασφάλεια για όλους τους συμπατριώτες μας" τονίζει ο Γεώργιος Διαμαντόπουλος. "Την Κυριακή 7 Ιουλίου, ο αγώνας της Ελληνικής Λύσης θα κορυφωθεί στις κάλπες και θα έχουμε μαζί μας όλους τους Έλληνες που επιθυμούν μια αδιαπραγμάτευτη, καθαρή πολιτική για να πάει η χώρα μπροστά". 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Γεννήθηκε στην Ναύπακτο Αιτωλοακαρνανίας  είναι έγγαμος και είναι  πατέρας δυο παιδιών.
Το 1980 κατατάχθηκε στην ΕΛ.ΑΣ στην σχολή Αρχιφυλάκων και  ακολούθως  εισήλθε στην σχολή Αξιωματικών  της Ελληνικής Αστυνομίας. Το 1994 εξερχόμενος της  σχολής αξιωματικών τοποθετήθηκε  στο ακριτικό Καστελόριζο ως διοικητής του αστυνομικού τμήματος και δραστηριοποιήθηκε  υπηρεσιακά κατά την κρίση των Ιμίων το 1996, παραμένοντας στην θέση αυτή με την θέληση του επί 3 συνεχόμενα έτη. Έπειτα υπηρέτησε σε διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ όπως στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, στο κέντρο επιχειρήσεων  (Θ.Ε.Π.Ε.Κ)  και στην υποδιεύθυνση τροχαίας Αθηνών ως διοικητής όπου και αποστρατεύτηκε το 2017 με το βαθμό του  Ταξίαρχου. Κατά την διάρκεια της θητείας στην ΕΛ.ΛΑΣ έχει τιμηθεί με πλήθος αξιόλογων διακρίσεων.



Τιμητικές Διακρίσεις 
- To 1996 τιμήθηκε από Υπουργείο Εθνικής Άμυνας  ΑΣΔΕΝ/95 κατά την περίοδο της κρίσης των Ιμίων
-Τιμητική  διάκριση ως επίτιμος δημότης  Καστελλόριζου
- Το 1997 τιμητική Διάκριση από τον Δήμο Αθηναίων για την συνεισφορά  στην κρίση των Ιμίων
-Τροχαία Αθηνών 2013-2017
-2004 τιμής Ένεκεν Ολυμπιακή Περγαμηνή για την συμβολή στην επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακων αγώνων
- 2014 από το ΔΝΤΗ/ ΓΕΣ/ ΔΤΧ για την άψογη συνεργασία σε υπηρεσιακά θέματα
-2016 τιμής ένεκεν από την Φιλ.ΠΑ – Φίλοι παλαιού αυτοκινήτου για την συνεργασία των ασφαλών εκδηλώσεων και αγώνων.
-2016 τιμητική διάκριση από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών για την συνδρομή στους φιλανθρωπικούς σκοπούς των Ενοριών.
-2015 Τιμής ένεκεν για  την συμβολή ποδηλατικών αγώνων από την ένωση ποδηλατικών σωματείων κέντρου Αθηνών.
-2014 τιμής ένεκεν από τον σύλλογο παραπληγικών για την συνεισφορά του έργου τους.
-2016  Διεθνή Ένωση Αστυνομικών του ελληνικού τμήματος για την αμέριστη συνεργασία σε υπηρεσιακά θέματα.
-2017 τιμής ένεκεν από το ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αχαρνών για την ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και εμπράκτου στήριξης ενοριακού φιλόπτωχου.