Αρχική » Εστία Παπαγεωργίου

Εστία Παπαγεωργίου

από christina

Η Εστία Παπαγεωργίου, στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου Θεσσαλονίκης, αποτελεί το όραμα της τοπικής Εκκλησίας να βρεθεί κοντά στους αδελφούς της τρίτης ηλικίας. Στυλοβάτης σε όλη αυτή την προσπάθεια, είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας. Συμπορευτής στο έργο αυτό είναι ο κ. Νικόλαος Παπαγεωργίου, με την οικονομική στήριξη του οποίου βγήκαν όλες οι άδειες του ιδρύματος. Τον θεμέλιο λίθο του ιδρύματος έθεσε στις 20 Οκτωβρίου 2006 ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και στις 29 Σεπτεμβρίου 2018 τέλεσε τα εγκαίνιά του.

Η Εστία Παπαγεωργίου βρίσκεται εντός του κοινωνικού ιστού της πόλης, σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 2.754,82 τ.μ. ιδιοκτησίας του Ι. Ναού Αγίου Αθανασίου Ευόσμου. Στο κτηριακό συγκρότημα περιλαμβάνονται χώροι σίτισης, διαμονής, ιατρεία, χώροι φυσικοθεραπείας, λουτρού, πλυντηρίων, σιδερωτηρίων, γραφεία προσωπικού κ.ά.

Οι σύγχρονες δομές του ιδρύματος εναρμονίζονται κατά τα Ευρωπαϊκά πρότυπα φροντίδας και υποστήριξης της τρίτης ηλικίας. Η βιοκλιματική δόμηση στο μοντέρνο διώροφο κτήριο, δημιουργεί εσωτερικά μία σταθερή και ευχάριστη αίσθηση όλες τις εποχές του χρόνου.

Μερικές από τις παροχές της μονάδας είναι η εργοθεραπεία, η νοσηλευτική φροντίδα, οι συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης, οι φυσικοθεραπείες, οι κύκλοι πνευματικής ανατροφοδότησης, οι υπηρεσίες καλλωπισμού, οι ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, η δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο κ.ά.

Η Εστία Παπαγεωργίου, με το ζεστό χαμόγελο και την αγάπη του προσωπικού, προσφέρει στους ενοίκους τη φροντίδα, τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια που χρειάζονται, καλύπτοντας έτσι τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες φροντίδας, περίθαλψης και προστασίας των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας.

Για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν οι συγγενείς και οι φίλοι με τον π. Γεώργιο Παπαδόπουλο, διευθυντή της Εστίας Παπαγεωργίου.

Η διεύθυνση και τα τηλέφωνα της μονάδας είναι:

Μακεδονομάχων 23 με Πηνειού,

Εύοσμος Θεσσαλονίκη.

Τηλεφωνικό κέντρο 2310-700197, 771608.

E-mail: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ