Με ιδιαίτερη κατάνυξη τελέσθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13 Αυγούστου 2025 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλογραίζας προεόρτιος Ιερά Αγρυπνία ενόψει της μεγάλης Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.
Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου, του Επιταφίου Θρήνου και των Εγκωμίων προς την Υπεραγία Θεοτόκο και στη συνέχεια τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, πλαισιωμένος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως.
Προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ απηύθυνε θερμές πατρικές ευχές για την επικείμενη μεγάλη εορτή της Παναγίας μας και προέτρεψε το εκκλησίασμα να προσευχηθεί στην Μητέρα του Κυρίου μας, ώστε να σταματήσουν οι καταστροφικές πυρκαγιές που δοκιμάζουν την πατρίδα μας.