Αρχική » Τετραήμερο γιορτής για παιδιά και εφήβους στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αρχιεπισκοπής

Τετραήμερο γιορτής για παιδιά και εφήβους στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αρχιεπισκοπής

από kivotos

Eορταστικό τετραήμερο εκδηλώσεων με τίτλο “Πορεία στα Χριστούγεννα μ΄εφήβους και παιδιά”  διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στις 17, 18, 19 και 20 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή πολλών αξιόλογων φορέων και εκδοτών. Στο πλαίσιο του τετραημένου θά λάβουν χώρα μουσικά δρώμενα, Χριστουγεννιάτικα ἀφηγήματα καί καλλιτεχνικά ἐργαστήρια, προβολές ταινιῶν, διαδραστικές παρουσιάσεις βιβλίων καί πολλά ἄλλα, μαζί βέβαια μέ ἔκθεση παιδικοῦ καί ἐφηβικοῦ βιβλίου καί φυσικά θα προσφερθούν κεράσματα καί γλυκίσματα γιά ὅλα τά παιδιά.

Το τετραήμερο θα κλείσει με την απονομή διακρίσεων σε συντελεστές του παιδικού βιβλίου και με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους. Συμμετέχουν η Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Αρχιεπισκοπής Αθηνών και οι εκδοτικοί οίκοι: Αποστολική Διακονιά, Άθως/Παιδικά, Βιβλική Εταιρεία, Γρηγόρη, Εν Πλω, Πορφύρα, Παραμυθία, Σωτήρ, όπως και μεμονωμένοι συγγραφείς. Το καλλιτεχνικό εργαστήρι οργανώνει το Hello Kids.

Για επισκέψεις σχολείων και ενοριακών νεανικών συντροφιών, επικοινωνήστε στο 210 5238305 και στο 6981 403436 για να κάνετε κράτηση.

H είσοδος είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το αναλυτικό πρόγραμμα πιέστε εδώ.

Πολιτιστικό κέντρο Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Μεγάλου Βασιλείου 15, Αθήνα – Ρουφ, 11854, 210 3473887

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ