Αρχική » Αναβάλλονται οι δίκες του Κερκύρας Νεκταρίου λόγω παράτασης της αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων

Αναβάλλονται οι δίκες του Κερκύρας Νεκταρίου λόγω παράτασης της αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων

από christina

Ο  Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τόσο τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες και τους ιερείς από όλα τα μέρη της Ελλάδος, όπως επίσης και πιστούς από κάθε περιοχή που με επιστολές, μηνύματα, e–mail και αναρτήσεις του συμπαραστάθηκαν στις δικαστικές διώξεις που έχει υποστεί, στην προσπάθειά του να διαφυλάξει το δικαίωμα του λαού του Θεού να συμμετέχει στην θεία κοινωνία, αλλά και να διατηρηθούν οι κερκυραϊκές παραδόσεις τιμής και σεβασμού προς τον Άγιο Σπυρίδωνα.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους ιερείς και τον πιστό λαό της Κέρκυρας, διότι με μαχητικό τρόπο και σε συζητήσεις και στο Διαδίκτυο, αλλά και όπου βρέθηκε αυτό το διάστημα, του εξέφρασαν την στήριξή τους. Τη φωνή κλήρου και λαού θα συνεχίσει να μεταφέρει τόσο προς την πολιτεία όσο και προς την Ιερά Σύνοδο.

Επίσης, ενημερώνει όλους ότι οι προγραμματισμένες για την Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 δίκες τόσο για την προτροπή του προς τον λαό να κοινωνεί όσο και για την λιτάνευση του σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνος εντός του ναού του Ιερού προσκυνήματος, αναβάλλονται λόγω της παράτασης της αναστολής λειτουργίας των Δικαστηρίων μέχρι τις 31 Μαΐου 2020. Όταν οριστούν οι νέες δικάσιμοι, θα ενημερώσει με ανακοίνωση γι’ αυτές.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ