Αρχική » Οι Λειτουργίες στη μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος

Οι Λειτουργίες στη μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος

από christina

 

 

 

Οι λειτουργίες στη Μητρόπολη  Θεσσαλιώτιδος

 

 

Τη Δευτέρα (του Αγίου Πνεύματος) 8 Ιουνίου,o  μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ.Τιμόθεος θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Τ.Κ. Δαφνοσπηλιάς.

Το εσπέρας της αυτής ημερας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελέσει Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των μακαριστών Αρχιερέων κυρών Κυρίλλου Α΄ Καρμπαλιώτου και Κυρίλλου Β΄ Χριστάκη στους τάφους των, οι οποίοι βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, καθότι την επομένη 9 Ιουνίου, εορτή του εν αγίοις πατρός ημών Κυρίλλου πατριάρχου Αλεξανδρείας ήγαγαν τα ονομαστήριά τους.

***

            Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Κυριακής 7 Ιουνίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου Τ.Κ. Αρτεσιανού.

Τη Δευτέρα (του Αγίου Πνεύματος) 8 Ιουνίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Τριάδος Τ.Κ. Ανάβρας.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή Η΄ από του Πάσχα (της Πεντηκοστής) 7 Ιουνίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Τη Δευτέρα (του Αγίου Πνεύματος) 8 Ιουνίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Τ.Κ. Παλαιοχωρίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου, το εσπέρας της Κυριακής 7 Ιουνίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Τριάδος Τ.Κ. Κρανέας.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Σιακάρας, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης, το εσπέρας της Κυριακής 7 Ιουνίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Τ.Κ. Καλυβίων Πεζούλας.

Τη Δευτέρα (του Αγίου Πνεύματος) 8 Ιουνίου, θα τελέσε την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Παναγίας «Πελεκητής» Καρύτσης Δολόπων.

***

            Ο Αιδεσιμώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Καραστέργιος, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσης, το εσπέρας της Κυριακής 7 Ιουνίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Τ.Κ. Αγίας Τριάδος.

 


Πηγή: Mητρόπολη Θεσσαλιώτιδος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ