Αρχική » Δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στα Καμίνια

Δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στα Καμίνια

από kivotos

Στη λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου στα Καμίνια παρευρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ήταν συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη και επρόκειτο για μια ιδιαίτερη επίσκεψη, αφού ανήμερα της εορτής του Αγίου Ελευθερίου, στον εν λόγω Ναό αποκαλύφτηκε η τιμητική πλακέτα, στο όνομα του προέδρου του Θρύλου, στη μνήμη του πατέρα του, Μιλτιάδη Μαρινάκη.

Τους δύο άντρες υποδέχτηκε με θέρμη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου, κ.κ. Σεραφείμ, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αείμνηστο Μιλτιάδη Μαρινάκη, αλλά και για τον Γιάννη Μώραλη, λέγοντας τα καλύτερα για την προσπάθεια που κάνει ώστε να γίνει ο Πειραιάς ακόμα καλύτερη πόλη, επαίνεσε το φιλανθρωπικό του έργο, αλλά και την ενίσχυση που πραγματοποιεί η Πειραϊκή Εκκλησία.

Να σημειωθεί από εκεί και πέρα, πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενίσχυσε οικονομικά με ένα μεγάλο ποσό την αποπεράτωση του Ιερού Ναού και ανήμερα της εορτής του Αγίου Ελευθερίου έγιναν τα εγκαίνια. Ο πρόεδρος παρακολούθησε τη λειτουργία και μετά το τέλος της, έγιναν τα αποκαλυπτήρια μιας τιμητικής πλακέτας στο όνομά του προέδρου του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακηρύχτηκε Μέγας Ευεργέτης του Ναού για τη συνολική του προσφορά, ενώ η πλακέτα ήταν στη μνήμη του πατέρα του, Μιλτιάδη Μαρινάκη.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς ευχαρίστησε εκ νέου τον Βαγγέλη Μαρινάκη και εκείνος από τη μεριά του ανέφερε για μια ακόμα φορά πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Ολυμπιακός γενικότερα, έχουν προτεραιότητα την προσφορά στον συνάνθρωπο, ώστε να βοηθούν όπου υπάρχει ανάγκη.

 



Πηγή: gavros.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ