Με αμείωτο κέφι και χαρούμενη διάθεση, η «Λεμονάδα Σπιτική» φτάνει στα μισά του πρώτου κύκλου εκπομπών της, παρουσιάζοντας το 5ο της επεισόδιο! Δείχνοντας συνέπεια και ουσιαστικό ενδιαφέρον στις πνευματικές αξίες ζωής, αυτή τη φορά μιλάει στους μικρούς της τηλεθεατές για την «Πίστη»  και τα θαύμ ατα που βιώνουν οι άνθρωποι που πιστεύουν βαθιά αλλά και για τον βίο της Αγίας Παρασκευής, σύμφωνα με τον οποίο η πίστη της, την ενδυνάμωσε στα σκληρά βασανιστήρια. Ο π. Δημήτριος Κατούνης αναλαμβάνει να ξεναγήσει τα παιδιά μας στο «σπίτι του Θεού» κάνοντας μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναφορά στα μέρη του Ναού, δίνοντας αρμόζουσα προσοχή στις λεπτομέρειες του. 

Καλεσμένοι της εκπομπής μας  αυτή τη φορά είναι η οπτικός - οπτομέτρης Κατερίνα Προφαντή που μας συνοψίζει τις τακτικές υγιεινής των ματιών που οφείλουμε να ακολουθούμε, ενώ ο μουσικοσυνθέτης - ερμηνευτής Χάρης Λουφόπουλος μας συγκινεί με το τρυφερό «Τραγούδι των Συναισθημάτων». Τέλος, η σταθερή ομάδα της εκπομπής μαγειρεύει με τους μικρούς μας φίλους, δίνει εκπαιδευτικές συμβουλές και μας ενδυναμώνει με ένα σύντομο πρόγραμμα κυκλικής γυμναστικής. 

Η θεματολογία, οι συντελεστές και οι καλεσμένοι της εκπομπής υπόσχονται και αυτή τη φορά να αποτελέσουν την «δροσιστική» διαδικτυακή διέξοδό σας για το καλοκαίρι! Εσείς; Έχετε ετοιμάσει λεμονάδα σπιτική;

Δείτε το σχετικό βίντεο 

https://youtu.be/2xrFfn4SvPA